Β ΕΠΣ Ημαθίας

Θύελλα Στενημάχου : “Το ευχαριστώ είναι λίγο για τον προπονητή της Δόξας Επισκοπής και τους ανθρώπους της ομάδας”

Το περιστατικό που συνέβη στο Δημοτικό Γήπεδο Επισκοπής το Σάββατο 11/11 στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής στη Β Ερασιτεχνική της ΕΠΣ Ημαθίας, συγκλόνισε τους φίλους του ποδοσφαίρου.

Το λιποθυμικό επεισόδιο του ποδοσφαιριστή της Θύελλας Στενημάχου, Γιώργο Αδαμίδη αλλά και η έγκαιρη επέμβαση του προπονητή της Δόξας Επισκοπής, Δημήτρη Μαρούδα αποτέλεσαν θέμα συζήτησης μεταξύ των φιλάθλων και έφερε στην επιφάνεια την πολύκροτη συζήτηση για την παρουσία ιατρών στα γήπεδα.

Οι γνώσεις πρώτων βοηθειών του προπονητή, απέτρεψαν τα χειρότερα ενώ η καθυστερημένη άφιξη του ασθενοφόρου επιβράδυνε την κατάσταση υγείας του ποδοσφαιριστή ο οποίος είχε χάσει τις αισθήσεις του.

Ωστόσο όλα πήγαν καλά και ο Γιώργος βρίσκεται ήδη στη διαδικασία ανάρρωσης.

Η διοίκηση της Θύελλας θέλησε μέσω του SportsUp να απευθύνει τα εύσημα στον Δημήτρη Μαρούδα αλλά και σε όλους τους ανθρώπους της Δόξας, που στάθηκαν στο πλευρό τους (αντιπροσωπεία παραγόντων βρέθηκε και στο νοσοκομείο) ενώ εύχεται στον Γιώργο ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις.

Αναλυτικά :

“Είναι από τις φορές που τα λόγια αδυνατούν να περιγράψουν τα συναισθήματα… Διοίκηση, προπονητής και ποδοσφαιριστές της Θύελλας Στενημάχου ευχαριστούμε θερμά τον προπονητής της Δόξας Επισκοπής, κ. Δημήτρη Μαρούδα για την άμεση και έγκαιρη συνδρομή στον Γιώργο Αδαμίδη, ο οποίος έχασε τις αισθήσεις του μετά από λιποθυμικό επεισόδιο. Η παρουσία του και η ψυχραιμία του έσωσαν τη ζωή του Γιώργου κι αυτό είναι το πιο σπουδαίο για μας.

Ευχαριστούμε επίσης τη διοίκηση και όλους τους ποδοσφαιριστές της Δόξας που συνέδραμαν με κάθε τρόπο, η φιλοξενία τους ήταν εξαιρετική και θα τους την ανταποδώσουμε στο ματς του δευτέρου γύρου.

Να ευχηθούμε τέλος περαστικά στον Γιώργο Αδαμίδη, που βρίσκεται στο στάδιο της ανάρρωσης, από την οποία να βγει γρήγορα και να επιστρέψει γερός και δυνατός στις υποχρεώσεις του”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected