Κατηγορίες
Διάφορα - Εργασιακά - Συνεργάτες

ΔΩΡΕΑΝ προετοιμασία & ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή σε εξετάσεις για την απόκτηση αναγνωρισμένου Πιστοποιητικού στην Αγγλική Γλώσσα

Δηλώστε δωρεάν συμμετοχή σε πιστοποίηση της αγγλικής γλώσσας για τα επίπεδα Β2(καλή γνώση)- C1( πολύ καλή γνώση).

Οι εξετάσεις είναι αναγνωρισμένες από τον ΑΣΕΠ και διεξάγονται από την Ελληνοαμερικανική Ένωση. Τα εξέταστρα καταβάλλονται μόνο σε περίπτωση επιτυχίας στις εξετάσεις και εφόσον επιθυμείτε την έκδοση του πιστοποιητικού!

Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης, Easy Education, σε συνεργασία με την Ελληνοαμερικανική Ένωση, όντας άρρηκτα συνδεδεμένο με το κοινωνικό σύνολο των εκπαιδευομένων πανελλαδικά και επιθυμώντας την περαιτέρω υποστήριξή τους, παρέχει το δικαίωμα για δωρεάν εξ’ αποστάσεως προετοιμασία μέσω ειδικά σχεδιασμένης πλατφόρμας εμπλουτισμένης με πλούσιο εκπαιδευτικό υλικό και για δωρεάν άμεση συμμετοχή σε εξετάσεις Αγγλικής Γλώσσας με σκοπό να συμβάλλει καταλυτικά στην επιμόρφωση και πιστοποίηση όσο το δυνατόν περισσότερων ενδιαφερόμενων.

Δήλωσε συμμετοχή άμεσα και απόκτησε αναγνωρισμένο πιστοποιητικό από Ελληνικό Δημόσιο, Α.Σ.Ε.Π., ιδιωτικό τομέα σε Ελλάδα και εξωτερικό, καθώς και σε ελληνικά και ξένα πανεπιστήμια.

Η δράση είναι διαθέσιμη για τις εξετάσεις Δεκεμβρίου και αφορά όσους έχουν ήδη γνωστικό υπόβαθρο της Γλώσσας. Οι θέσεις είναι περιορισμένες.

Easy Education

Εληάς 1, 1ος Όροφος
Καπετάν Άγρα 6, Ισόγειο

ΒΕΡΟΙΑΗΜΑΘΙΑ 59100