Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Τρομερό γκολ από 14χρονο στις Κυκλάδες! (vid)

Η παρουσία της φετινής Θύελλας σίγουρα γεννά πολλούς λόγους για τους οποίους οι φίλοι της ομάδας υπερηφανεύονται για το συγκρότημα του Κώστα Μιχάλη που κλέβει τις εντυπώσεις σε όλους τους τομείς.

Όπως αναφέρει το sportcyclades, ένας παραπάνω λόγος είναι ότι αγώνα με τον αγώνα βλέπουν παιδιά που προέρχονται από τα σπλάχνα της ομάδας να λαμβάνουν τις εμπιστοσύνης του τεχνικούς της ομάδας και αυτά με τη σειρά τους να ανταποδίδουν με τον καλύτερο τρόπο την εμπιστοσύνη που λαμβάνουν, καθώς όποτε τους ζητηθεί δηλώνουν το παρών έχοντας μάλιστα εξαιρετικές εμφανίσεις.

Ένας από αυτούς είναι ο Δημήτρης Ζαχαράκης, ο οποίος στον αγώνα του Σαββάτου κόντρα στον Καρτεράδο πέτυχε το ομορφότερο από τα 9 τέρματα για την ομάδα του.

Ο μικρός, έχει βγάλει «μάτια» με τις εκτελέσεις σε στημένες φάσεις, πράγμα που κάνει την εξέδρα να φωνάζει το όνομα του κάθε φορά που η Θύελλα έχει κάποιο στημένο. Κάτι τέτοιο έγινε και στον συγκεκριμένο αγώνα, όπου ο Ζαχαράκης αποζημίωσε τον κόσμο με ένα πανέμορφο γκολ, το 8ο της ομάδας του, που θα δείτε στο ακόλουθο βίντεο.

Όπως ήταν φυσικό, ο ίδιος αποθεώθηκε από την εξέδρα και πνίγηκε στις αγκαλιές των συμπαικτών του, αφού εκτός από ένας πολύ καλός παίκτης είναι και άρτιος χαρακτήρας.

Βέβαια για να είμαστε ακριβοδίκαιο, όλοι οι μικροί που έχουν λάβει το βάπτισμα του πυρός με την Ανδρική ομάδα έχουν αφήσει άριστες εντυπώσει, οι οποίοι εκτός του προαναφερθέντα Ζαχαράκη είναι οι: Βασίλης Δανέζης,, Γιάννης Νομικός και Κέβιν Κόντρα.

Δείτε το πανέμορφο γκολ-φάουλ σε περιγραφή του Νίκου Ρούσσου

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected