Κατηγορίες
Διάφορα - Συνεργάτες

Το κρίσιμο ματς της ΑΕΚ, απόψε στο “Barok” Coffee-Bar!

Η ΑΕΚ φιλοξενεί την Ριέκα στο ΟΑΚΑ (22:05) και με νίκη κάνει το αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League. Μια σπουδαία αναμέτρηση που απολαύσουν οι θαμώνες του “Barok” Coffee-Bar, σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της Βέροιας!

Η μεγάλη ώρα για την ΑΕΚ ήρθε. Η Ένωση φιλοξενεί την Ριέκα και με νίκη ετοιμάζεται για την πρόκριση εφόσον την ίδια ώρα η Μίλαν επικρατήσει της Αούστρια Βιέννης στο Σαν Σίρο.

Στην ΑΕΚ γνωρίζουν καλά την τεράστια ευκαιρία που έχουν αλλά παράλληλα ξέρουν ότι θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό του αγώνα αφού οι Κροάτες είναι ιδιαίτερα επικίνδυνοι.

Στα αγωνιστικά, ο Μανόλο Χιμένεθ σκέφτεται να πάει σε σχήμα Λεωφόρου με σύστημα 3-5-2. Ο Ανέστης θα είναι κάτω από τα γκολπόστ με τους Τσιγκρίνσκι, Βράνιες και Τσόσιτς να έχουν το προβάδισμα για τους τρεις πίσω. Στα αμυντικά χαφ θα είναι οι Σιμόες, Γαλανόπουλος, στα άκρα οι Μπακάκης, Λόπες, ενώ στην επίθεση όλα δείχνουν ότι θα ξεκινήσουν οι Αραούχο, Λάζαρος, με τον Λιβάια να κινείται πίσω τους.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected