Γ Εθνική / Τοπικά

[Γ Εθνική, 2ος όμιλος] ΑΠΕ Λαγκαδά – ΦΑΣ Νάουσα 1-1

Ισόπαλοι αναδείχτηκαν στο σημερινό παιχνίδι στο Δημοτικό Γήπεδο Λαγκαδά, η ΑΠΕΛ και ο ΦΑΣ Νάουσα.

Δύο ομάδες που απέδειξαν πως δίκαια πρωταγωνιστούν στο φετινό πρωτάθλημα και μετά από 11 αγωνιστικές, ισοβαθμούν στην 6η θέση της κατάταξης του 2ο ομίλου της Γ Εθνικής με 16 βαθμούς.

Στο σημερινό ματς, οι Ημαθιώτες ήταν αυτοί που τα βάζουν με την τύχη τους, καθώς παρά το γεγονός πως βρέθηκαν πίσω στο σκορ (στο 44′ με σκόρερ τον Χιντασέλι), κατάφεραν να αντιδράσουν γρήγορα (62′ Κυζιρίδης) και να έχουν τη μεγάλη ευκαιρία να πάρουν προβάδισμα στο σκορ, αλλά ο Χατζόπουλος αστόχησε στο πέναλτι που εκτέλεσε.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να απειλήσουν κυρίως με…εναέρια όπλα αλλά δεν κατάφεραν να φανούν απειλητικοί στα καρέ του Γρηγοριάδη, εκτός του τέρματος που σημείωσαν λίγο πριν την ανάπαυλα.

Το φιλμ του αγώνα : 

3′ Σουτ του Αγγελούδη από καλή θέση, η μπάλα άουτ.

12′ Ο Κυζιρίδης βγήκε σε θέση τετ-α-τετ μετά από ωραία κίνηση στην πλάτη της άμυνας. το πλασέ όμως που επιχείρησε κατέληξε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

20′ Κεφαλιά του Κωτσόπουλου από το ύψος της μικρής περιοχής, η μπάλα ελάχιστα δίπλα από το κάθετο δοκάρι.

36′ Σουτ του Κυζιρίδη εκτός περιοχής, η μπάλα άουτ.

44′ ΓΚΟΛ! Εκτέλεση πλάγιου άουτ από αριστερά για την ΑΠΕΛ, ο Αγγελούδης έπιασε τη γυριστή κεφαλιά στο ύψος της μεγάλης περιοχής και ο Χιντασέλι που βγήκε στην πλάτη της άμυνας επίσης με κεφαλιά νίκησε τον Γρηγοριάδη (1-0)

52′ Σουτ του Κωτσόπουλου έξω από την περιοχή, μπλόκαρε ο Ράντζα

62′ ΓΚΟΛ! Αντεπίθεση για τον ΦΑΣ, ο Παντζαρτζίδης βρήκε με κάθετη πάσα τον Κυζιρίδη, ο οποίος ελίχθηκε ωραία στην πλάτη της άμυνας και με πλασέ “έγραψε” το 1-1.

65′ Ανατροπή του Παντζαρτζίδη από τον Αγριμάκη στη δεξιά πλευρά της μεγάλης περιοχής, ωστόσο το πέναλτι που εκτέλεσε ο Χατζόπουλος απέκρουσε ο Ράντζα.

74′ Σουτ του Παντζαρτζίδη από το ύψος της περιοχής, η μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Συνθέσεις

ΑΠΕ Λαγκαδά : Ράντζα, Αγριμάκης (86′ Λαμπιδάς), Τριανταφυλλίδης, Μπάρμπας, Καραμανλής, Έππας, Ταχματζίδης (66′ Μούχαλης), Σταμπουλής, Αγγελούδης (57′ Ζαννάκης), Αθανασιάδης (74′ Κατσαρός), Χιντασέλι

ΦΑΣ Νάουσα : Γρηγοριάδης, Ζούρκος ,Τούφας, Μουρατίδης, Τζημογιάννης, Παντζαρτζίδης (86′ Ντινόπουλος), Μουρίκι (79′ Μαντώς), Κυζιρίδης (83′ Γιαννόπουλος), Κωτσόπουλος, Χατζόπουλος (74′ Νίκου), Περηφανόπουλος

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected