Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

[Γ Εθνική, 2ος όμιλος] Φίλιππος Αλεξάνδρειας – Μακεδονικός 0-1 (photos+vid)

Μία ακόμη σημαντική νίκη σημείωσε ο Μακεδονικός, στην προσπάθεια που κάνει για να πλασαριστεί στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας και να διεκδικήσει μέχρι τέλους την άνοδο στη Football League.

Η ομάδα του Κώστα Βελιτζέλου πήρε το πολύτιμο τρίποντο με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Παπαποστόλου στο 66ο λεπτό, ο οποίος μάλιστα σκοράρει για δεύτερη συνεχόμενη φορά σε αυτό το γήπεδο μετά τη σεζόν 2015/2016 όταν πήρε την πρόκριση στο Κύπελλο Ερασιτεχνών με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας.

Οι “πράσινοι” της Ημαθίας δεν κατάφεραν να πάρουν τη βαθμολογική ανάσα που επιζητούν στα τελευταία παιχνίδια και ενώ τους δόθηκε απλόχερα η ευκαιρία στο 78′ όταν ο Ραχήμ εκτέλεσε το πέναλτι αλλά ο Γουμάγιας απέκρουσε και αποσόβησε την ισοφάριση.

Εκτός αυτού, στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Φίλιππος είχε δοκάρι μετά από κόντρα σε σουτ του Σκλιοπίδη, ρίχνοντας έτσι τους τίτλους τέλους στην 5η ήττα της ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα.

Το φιλμ του αγώνα :

4′ Εκτέλεση φάουλ του Αργυρίου από τα αριστερά, η μπάλα πήρε φάλτσα προς το δεύτερο δοκάρι, εκεί ο Σκλιοπίδης έκανε την παράλληλη πάσα προς την καρδιά της άμυνας αλλά οι αμυντικοί του Μακεδονικού απομάκρυναν τον κίνδυνο.

38′ Εκτέλεση φάουλ του Τσουκάνη από τα δεξιά, ο Γαρύφαλλος πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας, πρόλαβε την έξοδο του Καρακούτση αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.

66′ ΓΚΟΛ! Ο Ηλιόπουλος εκτέλεσε το πλάγιο άουτ από αριστερά, η μπάλα πήρε τροχιά προς το ύψος του πέναλτι και στη διεκδίκηση της ο Παπαποστόλου βρέθηκε στο έδαφος σε μαρκάρισμα από τον Δημητρίου. Ο ρέφερι εν μέσω διαμαρτυριών υπέδειξε το πέναλτι, το οποίο ανέλαβε να εκτελέσει

77′ Σέντρα του Κούμπουλα από αριστερά, ο Αβραμόπουλος μπήκε στην πορεία της μπάλας και ανατράπηκε από τον Παπατζίκο. Το πέναλτι ανέλαβε να εκτελέσει ο Ραχήμ, αλλά ο Γουμάγιας απέκρουσε, όπως και την επαναφορά του Σκλιοπίδη

90+ Μεγάλη ευκαιρία για τον Φίλιππο να ισοφαρίσει, όταν το σουτ του Σκλιοπίδη με το αριστερό, βρήκε σε αντίπαλο, χτύπησε στο δεξί δοκάρι και στη συνέχεια μπλόκαρε ο Γουμάγιας.

Συνθέσεις

Φίλιππος Αλεξάνδρειας : Καρακούτσης, Κόλα, Κωτσιόπουλος, Δημητρίου, Αβραμόπουλος, Σκλιοπίδης, Σκοπελίτης (67’Ραχίμ), Αργυρίου, Μυλωνάς (72’ Κουμπούλα), Δημητρακόπουλος (65’ Καρατζάογλου), Μπενίσκος.

Μακεδονικός: Γουμάγιας, Βόσδου, Παντεκίδης, Τουμανίδης, Παπατζίκος, Τσουκάνης, Ηλιόπουλος (88’ Βοσνιάδης), Γαρύφαλλος (63’ Μπουλγκουρίδης), Κανούλας (72’ Ζαφειρίδης), Ποκόνγκ (81’ Στασινόπουλος), Παπαποστόλου.

δείτε περισσότερες φωτογραφίες που μας παραχώρησε το alexandriamou.gr :

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected