Κατηγορίες
Διάφορα - Συνεργάτες

Πανιώνιος – ΠΑΟΚ στις 15.00 και Κέρκυρα-Ολυμπιακός στις 19.30, στο “Draw” Cafe!

Οι κρίσιμες αναμετρήσεις του Πανιωνίου με τον ΠΑΟΚ και της Κέρκυρας με τον Ολυμπιακό ξεχωρίζουν από το… μενού της δεύτερης μέρας της 12ης αγωνιστικής της Super League.

Το “Draw” Cafe (Ακροπόλεως 11 στον Προμηθέα) θα είναι και σήμερα στις επάλξεις για μια ακόμη σημαντική αγωνιστική μέρα στη Super League!

Την πρώτη του νίκη μακριά από την Τούμπα αναζητά ο «Δικέφαλος του Βορρά». Οι «ασπρόμαυροι» δοκιμάζονται απέναντι στον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, σ’ ένα ματς που ο Ιστορικός αναζητά τη νίκη για να… επουλωθούν τα «τραύματα» των τελευταίων ημερών που προκάλεσαν και τις αναγκαστικές άδειες σε Μασούντ και Οικονόμου.

Επικίνδυνη έξοδο περιλαμβάνει το πρόγραμμα και για τον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» μετά την ήττα 3-1 από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας για το Champions League και τον αποκλεισμό από την Ευρώπη, επιστρέφουν στην Ελλάδα και θέλουν το «διπλό» κόντρα στην Κέρκυρα για να μείνουν σε απόσταση… βολής από την κορυφή. Από την άλλη, οι «Φαίακες» καίγονται για το «τρίποντο» προκειμένου να πάρουν… ανάσα από τις τελευταίες θέσεις.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected