Κατηγορίες
Κύπελλο Ελλάδος

Τέλος το Κύπελλο για τον Άρη, συνεχίζει ο ΠΑΣ

Ο Άρης στη μοναδική αδράνεια της άμυνας του, δέχθηκε το γκολ που του στέρησε την πρόκριση, με τον ΠΑΣ μαζί με τον Πανιώνιο να είναι στους «16».

Ο Άρης των πολλών αλλαγών, ήταν καλύτερος στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα από τον ΠΑΣ Γιάννινα, που έπαιζε με δέκα παίκτες από το 36΄, κατάφερε να προηγηθεί με τον Μιλούνοβιτς, αλλά μία αδράνεια στο 78ολεπτό του στέρησε την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Γλυκόπικρη γεύση αφήνει το 1-1 του Άρη με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Οι «κίτρινοι» παρότι έπαιζαν για μία ώρα με παίκτη παραπάνω, παρότι έπαιζαν με πολλές αλλαγές, παρότι ευτύχησαν να προηγηθούν, δεν κατάφεραν να κερδίσουν και αποκλείστηκαν από τη συνέχεια του Κυπέλλου.

Ο τιμωρημένος, Δημήτρης Σπανός, που παρακολούθησε το παιχνίδι από την κερκίδα, έδωσε χρόνο συμμετοχής στους… αναπληρωματικούς που αν ήταν πιο προσεκτικοί θα μπορούσαν να πάρουν το τρίποντο που θα τους έδινε το εισιτήριο για την επόμενη φάση της διοργάνωσης.

το φιλμ του αγώνα στο metrosport.gr

Συνθέσεις

Άρης: Αναγνωστόπουλος, Μπούρμπος, Τσουμάνης, Σόουζα, Μαραγκός (83΄ Καπνίδης), Νίκιτς (76΄ Πλατέλλας), Παυλίδης, Λώττας (46΄ Στεφάνοβιτς), Μπαργκάν, Κάσσος και Μιλούνοβιτς

ΠΑΣ Γιάννινα: Γιαννίκογλου, Αποστολόπουλος, Μανθάτης (68΄ Σολτάνι), Χαλκιαδάκης (70΄ Γιάκος), Καρανίκας, Μπέριος, Τζημόπουλος, Βιντάλ (40΄ Ναδάλες), Πέδρο Κόντε, Κοζορώνης, Γαρουφαλιάς.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected