Διάφορα

Επική στιγμή της Ελληνικής TV… Συνελήφθη αφού μίλησε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου! (vid)

Μια ακόμη… ιστορική στιγμή στην ελληνική τηλεόραση σημειώθηκε την Πέμπτη στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου στο «Ε», όταν ο καταζητούμενος για ληστείες Ανδρέας Τουρνάς, συνελήφθη σε ζωντανή μετάδοση ενώ είχε ζητήσει να της μιλήσει πριν παραδοθεί.

μελλε να το δούμε και αυτό στην ελληνική τηλεόραση! Ο καταζητούμενος ως μέλος της συμμορίας ληστών, με το παρατσούκλι «χοντρός», ζήτησε να εμφανιστεί στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου στο «Ε» ώστε να μεταφέρει την δική του εκδοχή της υπόθεσης πριν παραδοθεί.

Ο λόγος για τον Ανδρέα Τουρνά ο οποίος φέρεται να είναι ένας από τους τρεις καταζητούμενους της συμμορίας του «κοντού», του «ψηλού» και του «χοντρού». Αυτός ήταν και ο μοναδικός που δεν είχε συλληφθεί μέχρι σήμερα και υποστηρίζει ότι είναι αθώος. Μιλώντας στην εκπομπή δήλωσε ότι δεν είναι μέλος της συμμορίας και πως δεν έχει πάρει μέρος στις δεκάδες ληστείες που της «χρεώνονται», ενώ ταυτόχρονα ξεκαθάρισε πως ο φερόμενος ως «ψηλός» της συμμορίας είναι φίλος του. Βεβαίως, κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει τι ακριβώς… περίμενε από αυτή την «παρουσία» του στην τηλεόραση, αφού πρακτικά συνελήφθη σε ζωντανή μετάδοση…

Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε το SDNA

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected