Γ Εθνική / Τοπικά

Τέλος ο Χριστοφορίδης από τον ΦΑΣ Νάουσα!

Εξελίξεις στον πάγκο του ΦΑΣ Νάουσα!

Ένα 24ωρο μετά την αναμέτρηση των “κυανολεύκων” με τον Φίλιππο Αλεξάνδρειας, ο Δημήτρης Χριστοφορίδης ολοκληρώνει τη θητεία του στην τεχνική ηγεσία της ομάδας και στον επερχόμενο αγώνα με τον Εδεσσαϊκό, στον πάγκο θα καθίσει ο μέχρι πρότινος βοηθός του νεαρού προπονητή, Γιώργος Σγούρδας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του SportsUp, οι λόγοι είναι αγωνιστικοί, με τη διοίκηση να θεωρεί πως η ομάδα έχει μεν καλό αγωνιστικό πρόσωπο και να υπάρχει άφθονο ταλέντο, ωστόσο (σύμφωνα πάντα με την πλευρά της διοίκησης) τα περιθώρια έχουν στενέψει και έχουν χαθεί σημαντικοί βαθμοί σε καθοριστικά παιχνίδια.

Σε επικοινωνία μας με τον Δημήτρη Χριστοφορίδη, μας τόνισε πως σήμερα του ανακοινώθηκε πως δεν συνεχίζει στην ομάδα και πως δεν γνωρίζει τους ακριβείς λόγους της αποχώρησης του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΦΑΣ Νάουσα :

“Με απόφαση της διοίκησης λύθηκε σήμερα (30-11) η συνεργασία του Φ.Α.Σ. ΝΑΟΥΣΑ με τον προπονητή κ. Δημήτρη Χριστοφορίδη. Ο Φ.Α.Σ. ΝΑΟΥΣΑ, ευχαριστεί τον κ. Χριστοφορίδη για την προσφορά του στην ομάδα μας και του εύχεται κάθε επιτυχία στην καριέρα του.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected