Κατηγορίες
Διάφορα - Συνεργάτες

Ξάνθη – ΠΑΟΚ σήμερα στο “Barok” Coffee-Bar!

Ο ΠΑΟΚ δοκιμάζεται στην Ξάνθη με στόχο την πρώτη του εκτός έδρας νίκη και το “Barok” Coffee-Bar (Μερκουρίου Καρακωστή στο κέντρο της Βέροιας) θα είναι στις επάλξεις για μια ακόμη σπουδαία ποδοσφαιρική αναμέτρηση!

Μπορεί στην Τούμπα να μετράει το απόλυτο, ωστόσο μακριά από αυτή ο ΠΑΟΚ βγάζει προβλήματα, αγνοώντας ακόμα την εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα. Ο Δικέφαλος πηγαίνει σε μία επικίνδυνη έδρα, όπως είναι αυτή της Ξάνθης, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να έρχεται αντιμέτωπος με την πρώην ομάδα του, ευελπιστώντας πως αυτή τη φορά θα γυρίσει στη Θεσσαλονίκη με τους τρεις πόντους.

Ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ αναμένεται να παρατάξει μία ενδεκάδα με εκπλήξεις καθώς εκτός αποστολής έμειναν για διαφορετικούς λόγους οι Λέοβατς, Ζαμπράνο, Κάμπος και Πρίγιοβιτς. Σε καλή αγωνιστική κατάσταση παραμένει η Ξάνθη με τους Ακρίτες να παίρνουν στο τέλος τον βαθμό από τον ΠΑΣ και να παραμένουν στην 5η θέση της βαθμολογίας. Ο Μίλαν Ράσταβατς μετράει τέσσερις απουσίες καθώς δεν υπολογίζει τους Τριάδη, Καμαρά, Κάστρο και Μπρίτο.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected