Κατηγορίες
Α-Β-Γ Εθνική

Νεφέλες Πιερίας – Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας 2-1

Σπουδαίας βαθμολογικής σημασίας νίκη για τις Νεφέλες, που δίνει νέο ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα του 2ου ομίλου της Β Εθνικής.

Η ομάδα της Πιερίας επικράτησε με 2-1 του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας και έφτασε τους 6 βαθμούς, όσους έχουν και οι Ημαθιώτισσες μετά από 4 ματς, τρεις πίσω πλέον από την πρωτοπόρο Προοδευτική Περάματος.

Το παιχνίδι κινήθηκε στην κόψη του ξυραφιού και οι δύο ομάδες μοιράστηκαν από ένα ημίχρονο. Δεν έλειψαν βεβαίως και οι δυνατές μονομαχίες, δείγμα της θέλησης αμφοτέρων για τους τρεις βαθμούς. Στα αρνητικά της αναμέτρησης, ο τραυματισμός της Γεωργίας Τσούκα, η οποία μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Κατερίνης και σήμερα θα διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημίας.

Οι γηπεδούχες ξεκίνησαν με επιθετικές βλέψεις το παιχνίδι, θέλοντας από την αρχή να επιβάλουν τον ρυθμό τους ωστόσο οι δύο καλές στιγμές σημειώθηκαν από πλευράς “πρασίνων”, με το δοκάρι της Θωμαής Τσούκα και το εξ επαφής άστοχο σουτ της Παπαδοπούλου.

Στο 13′ όμως οι Νεφέλες έφτασαν στο πολυπόθητο γκολ και συγκεκριμένα με την Καπέτα η οποία βρέθηκε στο κατάλληλο σημείο μετά την εκτέλεση φάουλ της Τριγωντζή και με προβολή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της Κανελλάκη.

Στο 19′ οι φιλοξενούμενες είχαν και δεύτερο δοκάρι με την Παπαδοπούλου, ωστόσο παρά τις προσπάθειες το 1-0 ήταν και το αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Οι Νεφέλες μπήκαν στο δεύτερο ημίχρονο με στόχο να διασφαλίσουν το υπέρ τους σκορ και φάνηκαν να το καταφέρνουν στο 60′ με μακρινό σουτ της Τριγωντζή, που σε συνδυασμό με το γλιστερό τερέν, αιφνιδίασε την Κανελλάκη.

Άμεση όμως ήταν η απάντηση από πλευράς Ημαθιωτών και συγκεκριμένα με τη σέντρα, όταν η Μουρατίδου έγινε αποδέκτρια της μπάλας και με δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, δίνοντας νέο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση.

Ακολούθησε ένα πιεστικό μισάωρο από πλευράς “πρασίνων”, οι οποίες προσπάθησαν για την ισοφάριση, ωστόσο το 2-1 παρέμεινε μέχρι το τέλος.

δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα, τη βαθμολογία και τις σκόρερς

Συνθέσεις

Νεφέλες Πιερίας : Χατζειπίδου, Παπάζογλου, Καπέτα, Σκαμπαρδώνη, Μιχαηλίδου Π., Μιχαηλίδου Ν. (87′ Παπακώστα), Ασσιχίδου, Κόλτση (90′ Χατζηδάκη), Τριγωντζή, Καραγιαννίδου, (55′ Μιχαηλίδου Ε.), Ναβριζίδου

Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας : Κανελλάκη, Φεΐμ (74′ Τσιοχάρη), Δρενοβιάδου, Στρίμπα (82′ Κανδύλα), Τσεχελίδου, Μουρατίδου, Κιουτάχιαλη, Μπαξεβάνου, Τσούκα Γ. (43′ λ.τ. Καλαϊτζόγλου), Παπαδοπούλου, Τσούκα Θ. (71′ Δεληγιαννίδου Αγ.)

Δήλωση Γιάννη Γιάννου, προπονητή Αγρ.Αστ.Αγ.Βαρβάρας :

“Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα κορίτσια για την παλικαρίσια εμφάνιση και για την τεράστια προσπάθεια τους. Το πρωτάθλημα έχει δρόμο ακόμη και σίγουρα έχουμε πολύ δουλειά μπροστά μας. Σήμερα η ομάδα αγωνίστηκε κόντρα σε 14 παίκτες κι αυτό είναι λυπηρό… Συνεχίζουμε όμως την προσπάθεια μας, να ευχηθούμε στη Γωγώ Τσούκα να ξεπεράσει γρήγορα τον τραυματισμό της και να την έχουμε και πάλι κοντά μας”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected