Κατηγορίες
Super League 1

Τα…είδε όλα ο Πανιώνιος με Πλατανιά αλλά βρήκε τον τρόπο!

Ένα λάθος του τερματοφύλακα Κοκκαλά, μία αυστηρή αποβολή και η απίστευτη χαμένη ευκαιρία Δημούτσου στο 90ο λεπτό, έφεραν τη νίκη με 2-1 για τον Πανιώνιο απέναντι στον μαχητικό Πλατανιά.

Παιχνίδι με λιγοστές αλλά σημαντικές φάσεις στην Νέα Σμύρνη. Όπως αναφέρει το contra.gr, ο Πλατανιάς, σε σχέση με άλλα ματς πρωταθλήματος, ήταν πιο μαζεμένος και οργανωμένος με αποτέλεσμα να μην επιτρέψει στους γηπεδούχους να κάνουν το παιχνίδι τους.

Στο 29ο λεπτό, ωστόσο, ο Ιστορικός άνοιξε το σκορ με μικρή δόση τύχης. Ο Σπιριντόνοβιτς μπήκε στην περιοχή και αριστερά και έκανε ένα σουτ, με τη μπάλα να κοντράρει στον Ντικαμονά και να καταλήγει στα δίχτυα.

Στο δεύτερο μέρος ο Πλατανιάς πίεσε για την ισοφάριση και έβαλε δύσκολα στην ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου. Έτσι, στο 61ο λεπτό οι Κρητικοί κέρδισαν φάουλ και ο Ενσικουλού με αριστοτεχνική εκτέλεση έκανε το 1-1.

Το ματς πήρε φωτιά στο 73ο λεπτό όταν ο Κοροβέσης είδε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε. Η απόφαση του Τσαμούρη βέβαια ήταν αρκετά αυστηρή, αφού από το ριπλέι δεν φάνηκε ο 27χρονος άσος να πατάει στο πόδι τον Βλάχο.

Έτσι φτάσαμε στη φάση του 82′ όταν ο Πανιώνιος κέρδισε φάουλ. Ο Γεσίλ το εκτέλεσε δυνατά, ο Κοκκαλάς αντί να διώξει σε κόρνερ έδωσε ύψος στη μπάλα και ο Γκιοατά από κοντά την έστειλε στα δίχτυα.

Η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε με δυο μεγάλες χαμένες ευκαιρίες. Αρχικά ο Σπιριντόνοβιτς αστόχησε σε πλάσε με τον Κοκκαλά να είναι… σχεδόν εξουδετερωμένος, ενώ στη συνέχεια ο Δημούτσος με ωραία ενέργεια έστειλε τη μπάλα πάνω στον Κότνικ, μόνος στη μικρή περιοχή!

Συνθέσεις

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Γρηγορίου): Κότνικ, Μπανανά, Βλάχος, Χατζισαφί (80′ Βουκελάτος), Γκιοατά, Λάμπρου (65′ Σαραμαντάς), Κόρμπος, Σιώπης, Σπιριντόνοβιτς, Μασούρας (72′ Γεσίλ), Ντουρμισάι.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Ρόκα): Κοκκαλάς, Ντεβέσα (87′ Γκρζέλτσακ), Βάντερσον, Κοροβέσης, Στάθης, Αγγελόπουλος, Δημούτσος, Μπούντνικ (76′ Αμπντούλ), Ενσικουλού, Ντικαμονά, Στάμου.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected