Κατηγορίες
Super League 1 - Μεταγραφές

Στα “ερυθρόλευκα” ο Ντουαλά!

Ο Ελόνγκ Ντουαλά μπορεί να θεωρείται η πρώτη μεταγραφή για τον Πλατανιά στην περίοδο του Ιανουαρίου. Ο 30χρονος (14/6/87) εξτρέμ μέχρι και πριν από λίγες μέρες αγωνιζόταν στην ομάδα της Κέρκυρας.

Ο Πλατανιάς επιβεβαιώνει εξάλλου ότι ο Ντουαλά βρίσκεται κοντά κι έτσι αναμένονται κάποιες τυπικές διαδικασίες για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο. Ο Καμερουνέζος ποδοσφαιριστής έφυγε από την Κέρκυρα γιατί δεν υπολογιζόταν τόσο πολύ, έχοντας φέτος 7 συμμετοχές, οι 4 εκ των οποίων παίζοντας ως βασικός.

Στο περιθώριο του αγώνα με τον Πανιώνιο που διεξήχθη το Σάββατο στη Νέα Σμύρνη, ο Ρόκα όπως γίνεται γνωστό και γράφουν σήμερα τα “Χανιώτικα Νέα”, συναντήθηκε με μάνατζερ στο ξενοδοχείο που διέμεινε η αποστολή, με τους λόγους να είναι προφανείς. Μεταξύ άλλων, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ο Ισπανός κόουτς συναντήθηκε και μίλησε και με τον Βασίλη Τσιάρτα.

Αυτό που θα πρέπει ν’ αναμένεται λοιπόν είναι τις επόμενες ημέρες να πραγματοποιηθούν μεταγραφές, με αυτή του Ντουαλά να είναι η πρώτη για τον Πλατανιά. Παρ’ όλα αυτά, εικάζεται ότι αυτή την εβδομάδα θα μπορούσαν να ακολουθήσουν κι άλλοι παίκτες. Στον Πλατανιά εξάλλου θέλουν όσο το δυνατόν το συντομότερο να κλείσουν οι μεταγραφικές υποθέσεις. Φυσικά, παρουσιάζει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον ποιοι παίκτες θα ακολουθήσουν τον πρώην άσο της Κέρκυρας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected