Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

[Γ Εθνική, 2ος όμιλος] Κιλκισιακός – Πιερικός 0-1 (photos)

Πολύ σπουδαία νίκη πέτυχε ο Πιερικός στο Κιλκίς επί του τοπικού Κιλκισιακού με 1-0 και ολοκλήρωσε άκρως θετικά τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος, επιστρέφοντας στις επιτυχίες μετά από δυο συνεχόμενες ήττες.

Το γκολ για τους Κατερινιώτες σημείωσε ο Κατσιαμήτας στο 44′.

το φιλμ του αγώνα όπως το περιγράφει η σελίδα του Κιλκισιακού στο facebook :

Στο 9′ ο Παπαδημητρίου έπειτα από τη σέντρα του Μεπλίτσα δε βρήκε γεμάτα με το κεφάλι τη μπάλα.

Νέα κεφαλιά του Δρόσου στο 30′ πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι, ενώ το σουτ του Κωστίκου στο 38′ πέρασε πάνω από τα δοκάρια.

Και ενώ όλα έδειχναν πως πάμε για λευκή ισοπαλία στο πρώτο μέρος, ο ΑΟΚ πλήρωσε το μοναδικό του λάθος στο 44′ με τον Κατσιαμήτα να φεύγει από τα αριστερά στη πλάτη της άμυνας και να νικάει τον Κολιοφούκα για το 1-0.

Στην αμέσως επόμενη φάση ο Κιλκισιακός είχε φάση, με τον Δρόσο να βγάζει τη σέντρα και την κεφαλιά του Παπαδημητρίου να κοντράρει και να καταλήγει κόρνερ.

Στο 48′ ο Παπαδημητρίου έκανε το σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής, όμως ο Παπατολίκας απέκρουσε.

Στο 54′ ο Κολιοφούκας μπλόκαρε σταθερά το γύρισμα του Κατσιαμήτα, και τρία λεπτά αργότερα ο Παπατολίκας ενστικτωδώς με το δεξί πόδι απέκρουσε το πλασέ του Παπαδημητρίου και πάλι από κοντά.

Ο Κιλκισιακός είχε κλείσει στο μισό γήπεδο τον Πιερικό που προσπαθούσε μόνο στη κόντρα να απειλήσει. Στο 77′ ο Ματεντζίδης ανέτρεψε έξω από τη περιοχή τον Κοκονόζι με τον διαιτητή να τον αποβάλλει με κόκκινη κάρτα.

Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα ο Κιλκισιακός ήταν αυτός που πίεζε, και στο 90′ έφτασε μια ανάσα από την ισοφάριση, όμως ο Καθάριος με πλασέ από το ύψος του πέναλτι νικήθηκε από τον Παπατολίκα.

δείτε φωτογραφίες ΕΔΩ

Συνθέσεις

Κιλκισιακός (Μάκης Κατσαβάκης): Κολιοφούκας, Νικολαΐδης (46′ Καθάριος), Ραφαελίδης, Παλάσκας, Ματεντζίδης, Δοξάκης (57′ Πιπερτζής), Μπελίτσας, Καρασίμος (74′ Πολύζος), Παπαδημητρίου, Μοσχάκης, Δρόσος

Πιερικός (Γιώργος Καμπερίδης): Παπατολίκας, Κυριλλίδης, Τουλίκας, Κανταρτζής, Ουατάρα, Κατσαδήμας, Κατσαμήτας, (71′ Καραγκούνης), Κωστίκος, Παρασκευάς, Παπαδόπουλος (65′ Κοκονόζι), Κραγιόπουλος (90′ Καρτσάμπλος)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected