Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

[Γ Εθνική, 2ος όμιλος] Μακεδονικός – Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων 1-1 (vid)

Δεν κατάφερε να πλησιάσει ακόμη περισσότερο την κορυφή ο Μακεδονικός, που αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 με τον μαχητικό Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων. Μεγάλη εμφάνιση από τον πορτιέρο Αργυρόπουλο, που απέκρουσε πέναλτι του Κανούλα στο 90ο λεπτό.

Ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι παρακολούθησαν οι φίλαθλοι που βρέθηκαν σήμερα στο Γήπεδο του Μακεδονικού στην Ευκαρπία. Οι πρωταθλητές της ΕΠΣ Μακεδονίας ήθελαν πολύ τη νίκη που θα τους έφερνε ακόμη πιο κοντά στην κορυφή, ειδικά μετά την ισοπαλία του Ηρακλή στην Έδεσσα. Όμως λογάριασαν χωρίς τους Ημαθιώτες και ειδικότερα χωρίς τον Δημήτρη Αργυρόπουλο, ο οποίος είχε εξαιρετικές επεμβάσεις στο σημερινό παιχνίδι, με πιο σημαντική αυτή του 90ου λεπτού όταν απέκρουσε την εκτέλεση πέναλτι (στην οποία υπέπεσε ο ίδιος) του Σάκη Κανούλα.

δείτε τη φάση στο 2.07.50 του βίντεο ΕΔΩ

Ο Μακεδονικός ξεκίνησε δυνατά στην αναμέτρηση και μόλις στο 2ο λεπτό είχε δοκάρι με Κανούλα. Στο 8′ οι γηπεδούχοι σημάδεψαν και πάλι το δοκάρι του Αργυρόπουλου, σε σουτ του Γαρύφαλου αυτή τη φορά, ο οποίος στην επαναφορά νικήθηκε από τον Αργυρόπουλο.

Στο 21′ ο Μπουλγκουρίδης αυτή τη φορά σούταρε από κοντά, ο Αργυρόπουλος όμως είπε και πάλι “όχι” ενώ στο 22′ η εξ επαφής κεφαλιά του Τουμανίδη αποκρούστηκε πάνω στη γραμμή από τους αμυντικούς του Μέγα Αλέξανδρου.

Στο 26′ ο Τσουκάνης δοκίμασε να γεμίσει από δεξιά, η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά αλλά ο νεαρός γκολκίπερ των φιλοξενούμενων κατάλαβε την πορεία της και εκτινάχθηκε στο “Γ” αποκρούοντας σε κόρνερ.

Στο 31΄ο Κανούλας βγήκε σε θέση τετ-α-τετ με τον Αργυρόπουλο, ο οποίος απέκρουσε με τα πόδια και στην επαναφορά ο Γαρύφαλος πλάσαρε από πλάγια, με τη μπάλα να βρίσκει στην πλάτη του Κανούλα που προσπάθησε να πάρει θέση στο ύψος της μεγάλης περιοχής.

Στο 45′ ο Γαρύφαλος έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, ο Τσουκάνηε έπιασε την κεφαλιά αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.

Στο δεύτερο μέρος, η κατοχή της μπάλας παρέμεινε στα πόδια του Μακεδονικού, ωστόσο το γκολ ήρθε από πλευράς Ημαθιωτών. Ήταν το 53′ όταν ο Ζωγράφος κινήθηκε γρήγορα στην αντεπίθεση, βρήκε τον Καπετάνο από τα δεξιά, αυτός βρήκε εξαιρετικά τον Παρσόπουλο που μπήκε κάθετα στη μεγάλη περιοχή και ο τελευταίος με ιδανικό πλασέ νίκησε τον Γουμάγια.

Η ψυχρολουσία ήταν εμφανής για τον Μακεδονικό, ο οποίος αναγκάστηκε να ρισκάρει στη συνέχεια και στο 55′ ο Ζαφειρίδης επιχείρησε το μακρινό σουτ αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Στο 62′ ο Τσουκάνης εκτέλεσε το φάουλ από δεξιά, η άμυνα των φιλοξενούμενων ολιγώρησε η κεφαλιά όμως του Παπατζίκου πέρασε ελάχιστα άουτ.

Στο 73′ σημειώθηκε η καλύτερη στιγμή στο ματς για τον Μακεδονικό, όταν ο Διαμαντίδης σούταρε έξω από την περιοχή, η μπάλα προσέκρουσε στο αριστερό δοκάρι και στην επαναφορά ο Κανούλας σε κενό τέρμα έστειλε τη μπάλα άουτ.

Η πίεση του Μακεδονικού καρποφόρησε στο 82′ όταν Παντεκίδης προσπάθησε να βρει κάθετα τον Κανούλα, οι αμυντικοί απέκρουσαν αλλά η μπάλα στρώθηκε στον Τσουκάνη, ο οποίος σούταρε δυνατά και “έγραψε” το 1-1.

Στο 90′ ο Γαρύφαλος μπήκε κατά μέτωπο στη μεγάλη περιοχή και ο Αργυρόπουλος τον ανέτρεψε, με τον ρέφερι να δίνει την εσχάτη των ποινών. Ο Κανούλας όμως που ανέλαβε την εκτέλεση, νικήθηκε από τον Αργυρόπουλο, ο οποίος δικαιωματικά παίρνει τον τίτλο του MVP της αναμέτρησης.

Συνθέσεις

Μακεδονικός : Γουμάγιας, Μπουλγκουρίδης (73′ Πεχλιβάνης), Βοσνιάδης (65′ Παντελίδης), Τουμανίδης, Παπατζίκος, Ζαφειρίδης, Γαρύφαλλος, Διαμαντίδης (83′ Τράικος), Βόσδου (57′ Στασινόπουλος), Κανούλας, Τσουκάνης

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων : Αργυρόπουλος, Παπαδόπουλος (70′ Λαγδάρης), Τερζής, Ποτουρίδης (62′ Συμπεθέρης), Ζωγράφος (85′ Ζαχαριουδάκης), Καπετάνος, Τσουχαλάη (23′ λ.τ. Βλάχος), Κουκοράκης, Παρσόπουλος, Πετκάκης, Κίτσας

δείτε ολόκληρο παιχνίδι από το βίντεο του ORASI TV

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected