Α ΕΠΣ Ημαθίας

Αντιδράσεις για την ανακοίνωση της ΕΠΣ Ημαθίας. Η δήλωση του Νίκου Κεσίδη, τα σχόλια παραγόντων στο SportsUp και η θέση της Ένωσης

Η ανακοίνωση της ΕΠΣ Ημαθίας (ΕΔΩ) για κυρώσεις σε όσους σχολιάζουν δυσμενώς αποφάσεις της, έχει επιφέρει πολλές αντιδράσεις τόσο από παράγοντες όσο και ποδοσφαιριστές.

Αυτή όμως που ξεχωρίζει είναι του μέλους του ΔΣ της Ένωσης, κ. Νίκου Κεσίδη, ο οποίος σε δήλωση του στο SportsUp μιλά για τη μη γνώση των μελών της ΕΠΣ Ημαθίας για την εν λόγω ανακοίνωση και πως όφειλε να συζητηθεί σε Διοικητικό Συμβούλιο.

Αναλυτικά η δήλωση του : 

“Να τονίσω με κάθε έμφαση πως το περιεχόμενο της ανακοίνωσης που διαβάσαμε στο επίσημο site της Ένωσης, θα έπρεπε πριν τη δημοσίευση της να συζητηθεί σε Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης, κάτι που δεν έγινε. Όσον αφορά τη δημοσίευση της εν λόγω ανακοίνωσης, διαφωνώ ριζικά διότι δεν προέκυψε κατόπιν απόφασης του ΔΣ.”

Το SportsUp επικοινώνησε ως όφειλε με τον Πρόεδρο της ΕΠΣ Ημαθίας, κ. Βασίλη Φωτιάδη ο οποίος μας είπε πως η εν λόγω ανακοίνωση είναι εκ της Πειθαρχικής Επιτροπής της Ένωσης (με την έγκριση του Προέδρου) και πως αφορά αποκλειστικά την εφαρμογή του ΚΑΠ για δυσμενή σχόλια και κρίσεις αποφάσεων των Πειθαρχικών Επιτροπών.

Πολλές οι αντιδράσεις παραγόντων και ποδοσφαιριστών!

Ένας πραγματικός βομβαρδισμός σχολίων προκάλεσε η δημοσίευση της ανακοίνωσης στη σελίδα του SportsUp στο facebook.

Σας παραθέτουμε ενδεικτικά τα σχόλια των προέδρων του ΓΑΣ Ροδοχωρίου κ. Τάσου Μωυσίδη, του ΑΟ Μαρίνας (μαζί με μία επιστολή του στο SportsUp) κ. Μάνου Καραντώνη και της ΑΕ Χαρίεσσας κ. Χρήστου Βασιλειάδη, όπως επίσης και την τοποθέτηση του Γενικού Αρχηγού του Κεραυνού Επισκοπής, Πασχάλη Λιθοξόπουλου.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected