Γ Εθνική / Τοπικά

Μίκι Τσίρκοβιτς ο εκλεκτός για τον πάγκο!

Ο Μίκι Τσίρκοβιτς θα είναι ο νέος προπονητής του Αμβρυσσέα Διστόμου, μετά την αποχώρηση του Ηλία Λιόντου.

Ο 52χρονος (23/10/1965) Σέρβος τεχνικός θήτευσε φέτος στον πάγκο του Αστέρα Βλαχιώτη, από τον οποίο αποχώρησε στις 23/10 ενώ στο παρελθόν έχει διατελέσει σε ΑΕ Ιστιαίας, ΑΕ Καραϊσκάκης, ΑΕ Φαρκαδόνας, Δόξα Νέας Μανωλάδας, ΑΟ Γλυφάδα, ΑΕ Σπάρτη, Ηλιούπολη, Διαγόρα Ρόδου, Ατρόμητο Λάππα, Τρίκαλα, Πανναυπλιακό, Ιωνικό, Πλατανιά, Καστοριά και ΑΣ Λεωνίδιου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

“Ο Αμβρυσσέας Διστόμου αποφάσισε αλλαγή τεχνικής ηγεσίας για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος.

Η διοίκηση έκρινε πως στην παρούσα φάση ήταν επιτακτική η αντικατάσταση θεωρώντας πως έκανε το σωστό.

Ο κ. Ηλίας Λιόντος συνέβαλε τα μέγιστα στην πετυχημένη πορεία μας στο πρωτάθλημα ως τώρα που συνδιάστηκε με νίκες που θα μείνουν ανεξίτηλα στη μνήμη όλων μας απέναντι σε μεγάλες ομάδες. Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του και παραμένει φίλος του συλλόγου για πάντα.

Η διοίκηση θεώρησε οτι στην παρούσα φάση η ομάδα χρειάζεται μία αλλαγή με γνώμονα πάντα το καλύτερο αποτέλεσμα και πήρε αυτή την απόφαση με σκοπό να γίνει ενα νέο ξεκίνημα.

Ο Νέος προπονητής της ομάδας μας θα είναι ο Μίκι Τσίρκοβιτς, που τον καλωσορίζουμε στο Δίστομο και του ευχόμαστε υγεία με επιτυχίες. Αύριο Σάββατο θα κάνει την πρώτη γνωριμία με τους παίκτες και θα είναι παρόν στην τελευταία προπόνηση πριν αναχωρήσει η αποστολή για Καρπενήσι το απόγευμα. Ο νέος τεχνικός θα κάτσει στον πάγκο του ΑΜΒΡΥΣΣΕΑ στο τελευταίο παιχνίδι του πρώτου γύρου με αντίπαλο το Βελούχι.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected