Γ Εθνική / Τοπικά

[Γ Εθνική, 1ος όμιλος] Άρης Αβάτου – Απόλλων Παραλιμνίου 1-1

Παρουσία πολλών φιλάθλων διεξήχθη στο γήπεδο της Φελώνης το ντέρμπι του Σαββάτου μεταξύ του Άρη Αβάτου και του Απόλλωνα Παραλιμνίου.

Οι παίκτες του Κυριάκου Κετσιεμενίδη προηγήθηκαν στο πρώτο ημίχρονο με την κεφαλιά του Κουτσούμπα, είχε και δοκάρι με τον Ευθυμιάδη, όμως ο Γάίδαρτζής στην επανάληψη σημειώνοντας ένα ακόμη γκολ φέτος, διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

Η ομάδα του Παύλου Δημητρίου δεν μπόρεσε να κάνει την διαφορά και να περάσει με νίκη από μία έδρα που δεν τα έχουν καταφέρει ούτε η Ελπίς Σκουτάρεως, ούτε ο Νέστος Χρυσούπολης που την έχουν επισκεφθεί, καθώς η ομάδα της Ξάνθης αποδείχθηκε ένας δυσκολοκατάβλητος αντίπαλος.

το φιλμ της αναμέτρησης στο serressport.gr

Συνθέσεις

Άρης Αβάτου : Αμουτζάκης, Κούτρας, Ψεμματάς, Παπαδιώτης, Κουτσούμπας, Κουτίνης (81′ Βαφειάδης), Δόντσος (73′ Ταχτσίδης), Ευθυμιάδης (64′ Γεωργιάδης), Γκέκας, Χαριτίδης (92′ Τουργαίδης), Σαρηγιαννίδης

Απόλλων Παραλιμνίου : Γουναρίδης, Λιάρας, Τάκας (58′ Τσαούσης), Κουτζαβασίλης, Μουτεσίδης (91′ Τσομασχίβιλι), Τριανταφύλλου, Ρούμπος, Γαϊδαρτζής, Ναλμπάντης (89′ Κουλτσιάκης), Τάντιτς (84′ Φιλέντας)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected