Γ Εθνική / Τοπικά

[Γ Εθνική, 4ος όμιλος] Βόλος ΝΠΣ – Διγενής Νεοχωρίου 5-0

Την 11η νίκη του σε 12 αγώνες πέτυχε ο ΝΠΣ Βόλος υποδεχόμενος τον Διγενή Νεοχωρίου στην αυλαία του 1ου γύρου για τον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Το συγκρότημα του Χουάν Φεράντο έχοντας ένα καλό πρώτο 45λεπτο κι ένα δεύτερο στο οποίο δεν φόρτσαρε, επιβλήθηκε με σκορ 5-0 του αντιπάλου του, δίνοντας πανυγηρικό χρώμα στην τελευταία παράστασή του για το 2017.

Ο ΝΠΣ Βόλος εκτός της κατάκτησης του άτυπου τίτλου του πρωταθλητή χειμώνα, “ανακηρύχθηκε” και η πιο παραγωγική επίθεση της Γ’ Εθνικής, με μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο, φορτώνοντας στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος με 42 τέρματα τα αντίπαλα δίχτυα.

η ανάλυση του αγώνα στο goalpost.gr

Συνθέσεις

ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ (Χ. Φεράντο): Μπουργάνης, Ντεντάκης, Ζέρης, Δημόπουλος, Γκαλίτσιος, Δεμηρτζόγλου (46’ Ντόσης), Πέντα (54’ Σαλαμούρας), Καμπαγέρο, Μάντζης (46’ Κυπαρίσσης), Πίτου Γκαρσία (63’ Δημηνάς), Ηλιόπουλος.

ΔΙΓΕΝΗΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ (Β. Μπιρσίμης): Καρατζάς, Μπασιάκας, Τζέλης, Γούτσιος, Σαρακατσάνος, Μακρής (73’ Ψαρράς), Αετόπουλος, Σκόνδρας, Μεζίνι (63’ Τσικρικάς), Γκαγκαστάθης (46’ Γιαννούλας), Αμπαδιωτάκης (46’ Κατσαμάγκας).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected