Κατηγορίες
Football League

Σπουδαίος βαθμός στη Δράμα!

Σπουδαία εμφάνιση πραγματοποίησε στη Δράμα ο ΑΟ Χανιά/Κισσαμικός, αποσπώντας ισοπαλία με σκορ 1-1 από την Δόξα, σε μία αναμέτρηση όπου οι Χανιώτες δικαιούνταν ακόμα και τη νίκη.

Στο πρώτο ημίχρονο, o ΑΟ Χανιά-Κισσαμικός δεν απειλήθηκε αισθητά, ενώ από την άλλη “χτύπησε” αρκετές φορές στην κόντρα και είχε σημαντικές ευκαιρίες για το 0-1. Στο δεύτερο ημίχρονο ξανά ο ΑΟ Χανιά-Κισσαμικός “άγγιξε” το γκολ με το δοκάρι σε κεφαλιά του Παντελάκη (57′) αλλά τελικά χωρίς να έχει δεχθεί φάσεις ήρθε το 1-0 στο 64′ με τον Μαρκόπουλο, σε φάση που υπήρξαν διαμαρτυρίες για οφσάιντ. Η “δικαίωση” των προσπαθειών των Χανιωτών ήρθε στο 77′ με τον Παντελάκη να “σημαδεύει” σωστά και να σκοράρει με κεφαλιά.

Ο ΑΟΧ/Κισσαμικός ζήτησε πέναλτι πάνω στον Γκίνη στο 10′, ενώ στο 45+1′ ο Γουνδουλάκης σε απόφαση του ρέφερι Βουρνέλη κλώτσησε νευριασμένα την μπάλα, αλλά του χαρίστηκε η κάρτα.

το φιλμ της αναμέτρησης στο athlitiko.gr

Συνθέσεις

Δόξα Δράμας (Άγγελος Διγκόζης): Μένγκα, Σπυρόπουλος, Ντιμιτρόφσκι, Γκότοβος, Βιτλής, Ριζογιάννης, Γουνδουλάκης (60′ Μαρκόπουλος), Τσούτσης (72′ Ντατίδης), Μπαϊκαρά, Κάσες, Ματσούκας (84′ Πετρόπουλος).

ΑΟ Χανιά-Κισσαμικός (Γιώργος Πετράκης): Λαζαρίδης, Τόλι, Παντελάκης, Ζιούλης, Μαρκοπουλιώτης, Αρναούτογλου, Γκίνη, Λεμονής, Αποστολίδης (88′ Νικόλτσης), Βρεττός (90′ Ντάγκρας), Χαλκιαδάκης (90+3′ Σερβιλάκης)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected