Κατηγορίες
Super League 1

Ο Κούγιας αναφέρθηκε σε ποιος φεύγουν και ποιοι έρχονται!

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, έφυγε διπλά χαρούμενος από το ΔΑΚ Λαμίας, τόσο λόγω της πολύ καλή υποδοχής που είχε, αλλά και λόγω της νίκης της ομάδας επί της Λαμίας.

Δήλωσε χαρακτηριστικά τα παρακάτω στην εφημερίδα “Ελευθερία”:

«Μέχρι τώρα στο διάστημα που είμαι στη Λάρισα, πετύχαμε όλους τους στόχους, άνοδο στην Superleague, αδειοδότηση, επιστροφή στο AEL FC ARENA και παραμονή την πρώτη χρονιά στη μεγάλη κατηγορία. Αλλάξαμε όλους τους παίκτες απ΄αυτούς που ανέβηκαν στην Super League, εκτός από δύο, τον Μασούρα και το Ρέντζα. Τώρα λοιπόν σχεδιάζουμε το επόμενο βήμα και αυτό θα είναι σε δύο κομμάτια.

Το πρώτο είναι η ανανέωση των συμβολαίων των Ναζλίδη, Περόνε, Θεοδωρόπουλου και Ρέντζα, ενώ το δεύτερο είναι η απόκτηση τεσσάρων με πέντε παικτών. Αυτοί θα αγωνίζονται στις θέσεις του δεξιού μπακ, αριστερού μπακ, γρήγορου στόπερ, αμυντικού χαφ, λόγω των πολλών καρτών που έχει ο Φατιόν και ενός περιφερειακού επιθετικού. Στις θέσεις αυτές ψάχνουμε, αλλά αν δεν βρούμε τον ιδανικό, δεν θα αποκτήσουμε παίκτη, απλά για να κάνουμε μεταγραφή. Επίσης θα φύγουν έξι παίκτες».

Σχετικά με τις απομακρύνσεις παικτών δεδομένες είναι του Κούσα (φωτ. έλυσε το συμβόλαιό του), Κοντόρ, Ναβάρο, Μπάμπιτς, ενώ υπάρχει σκέψη για ένα αμυντικό και το Λεοζίνιο (220.000 ευρώ), που αυτή την στιγμή έχει πολύ υψηλό συμβόλαιο, χωρίς όμως να θεωρείται δεδομένη η αποχώρησή του. Ίσως του ζητηθεί αναπροσαρμογή και θα εξαρτηθεί από την αγωνιστική του εικόνα (ίσως αποτελέσει τεστ ο πρώτος αγώνας Κυπέλλου με την Ξάνθη).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected