Κατηγορίες
MiniFootball

«Τα παιδιά πρέπει να το χαίρονται»

Το 17o Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 5×5 Φοιτητών & Σπουδαστών, Gillette Unileague συνεχίζει να κρατά σε αγωνιστική δράση τους συμμετέχοντες σε όλη την Ελλάδα, λίγο πριν από τις διακοπές των Χριστουγέννων και της πρωτοχρονιάς.

Ο προπονητής της ομάδας OMEGA AVIATION ACADEMY, Νίκος Κιλιμάτος, μίλησε στο Νίκο Νικολακόπουλο για την παρουσία της ομάδας στον θεσμό και τόνισε μεταξύ άλλων την τιμή που αισθάνεται το εκπαιδευτήριο για τη συμμετοχή του:

“Είχαμε δηλώσει συμμετοχή παλιότερα, τα προηγούμενα χρόνια, μείναμε λίγο εκτός αλλα τώρα επανερχόμαστε δυναμικά γιατί οι σχολές ΩMEGA έχουν παρουσία στη χώρα από το 1969 και πρέπει να είμαστε σε αυτά τα τουρνουά, καθότι και ο πρόεδρος των σχολών, κος Σιότροπος ήταν πρόεδρος του Πανιωνίου όταν πήρε το Κύπελλο Ελλάδος απέναντι στον Παναθηναϊκό. Από εκεί και πέρα, η συμμετοχή στο 17ο πρωτάθλημα Gillette Unileague μας τιμά. Θεωρώ πως τα παιδιά πρέπει να το χαίρονται, η ομοψυχία, η συναδελφικότητα και η ηρεμία είναι τα μέγιστα που πρέπει να κρατήσουμε, το αν χάνουμε ή αν κερδίζουμε για εμένα αλλά και τις σχολές ΩMEGA είναι δευτερεύον. Από εκεί και πέρα, τα παιδιά, όχι μόνο τα δικά μας, αλλά και των υπολοίπων σχολών θα πρέπει να το χαίρονται, να το απολαμβάνουν και να μην πηγαίνουν σε λάθος δρόμο όπως είναι τα ναρκωτικά, το αλκοόλ τα κακώς κείμενα της εποχής μας, έως και τις ατελείωτες ώρες στο διαδίκτυο.”

-Ποιανού ήταν η ιδέα για να δημιουργηθεί αυτή η ομάδα;

-“Η ιδέα πέρα την δική μου που είμαι ποδοσφαιράνθρωπος και αγαπάω το άθλημα. Και η διοίκηση το επιθυμούσε,αρκετά παιδιά που είναι στην ομάδα έπαιζαν και παίζουν σε υψηλό επίπεδο, όπως είναι ο Σταμάτης Παντελάκης,ο Αρσένης που αγωνίζονταν σε επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Για παράδειγμα, ο Σταμάτης Παντελάκης έχει παίξει στην Λαμία,στην Τρίπολη και είναι από τους διακριθέντες στην μεγάλη κατηγορία. Ευχαριστούμε τον κύριο Χρήστο Σωτηρακόπουλο, εσένα και το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ που διαχρονικά κάνετε ένα σημαντικό έργο και συνεχίζεται,απο το EURO2004 μέχρι και σήμερα, που με τον φίλο μου τον Γίωργο Χελάκη κράτησα τότε το πειρατικό.”

Ο Αλέξανδρος Χαμαντί έχει μπει με διάθεση στους αγώνες και βλέπει ότι η ομάδα μπορεί ν’ ανέβει αγωνιστικά: «Οι απουσίες που είχαμε στα πρώτα ματς έπαιξαν μεγάλο ρόλο, οι αντίπαλοι ήταν καλοί αλλά και εμείς είμασταν εξίσου καλοί. Με λίγη βελτίωση, αλλά και με κάποιες διευκρινήσεις προς τον ρόλο των παικτών στην ομάδα θ’ ανέβουμε βαθμολογικά και θα πάμε καλύτερα»

O Σταμάτης Παντελάκης αποκαλύπτει το μυστικό της συνοχής της ομάδας: «Όλα βρίσκονται στο καλό κλίμα μεταξύ μας,γιατί υπάρχει και μία φιλική, σχέση αφού φοιτούμε στην ίδια σχολή, αλλά υπάρχουν και 2-3 παιδία που είναι πολύ καλοί γνώστες του αθλήματος και μας βοηθάνε με την εμπειρία τους».

Μαζί με την Gillette, η Old Spice στηρίζει ως χρυσός χορηγός το Unileague. Από δίπλα και οι Umbro, Vodafone CU, Nikon, Anek Lines και ekdromi.gr.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected