Κατηγορίες
Super League 1 - Μεταγραφές

Η επιλογή για τη θέση του τερματοφύλακα

Ο Φίλιπ Κλιάιτς θα είναι ο τερματοφύλακας που θα υπερασπιστεί την εστία του Πλατανιά στο β’ μισό του πρωταθλήματος. Ο 27χρονος (16/8/90) Σέρβος θα πρέπει να αναμένεται μάλιστα στα Χανιά ίσως και εντός της εβδομάδας.

Όπως αναφέρει το athlitiko.gr, η απόκτηση του Κλιάιτς θα γίνει από την Παρτιζάν Βελιγραδίου, με τη μορφή του δανεισμού. Πρόκειται για τον τερματοφύλακα που το καλοκαίρι έπαιξε απέναντι στον Ολυμπιακό στο πλαίσιο του γ’ προκριματικού γύρου για το Τσάμπιονς Λιγκ και μάλιστα αγωνίστηκε και στα δύο παιχνίδια. Ωστόσο στη συνέχεια, τη θέση του στην 11άδα πήρε ο Βλάντιμιρ Στοΐκοβιτς που έφτασε στην Παρτιζάν τον Αύγουστο, με συνέπεια έτσι ο Πλατανιάς να ζητά και να καταφέρνει τον δανεισμό του Κλιάιτς από την ομάδα της Σερβίας.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει ότι αθλητική ιστοσελίδα της Σερβίας (mozzartsport.com), αναφέρει ότι ο Κλιάιτς θα βρει στον Πλατανιά τους Φιλίπ Στανισάβλιεβιτς και Μίλος Στόιτσεφ, που όπως σημειώνεται, θα τον βοηθήσουν να προσαρμοστεί καλύτερα.

Φυσικά, είναι πολύ σημαντικό γεγονός για τον Πλατανιά ότι καταφέρνει και δανείζεται παίκτη από μία από τις πιο ιστορικές ομάδες της Σερβίας και δη την πρωταθλήτρια της χώρας, Παρτιζάν Βελιγραδίου.

Να σημειωθεί ότι ο Κλιάιτς βρίσκεται στην Παρτιζάν από το 2014 και πέρσι ήταν ο βασικός τερματοφύλακας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected