Κατηγορίες
Super League 1 - Μεταγραφές

Νέες κινήσεις της ΑΕΛ στο μεταγραφικό παζάρι!

Ακόμα δύο μεταγραφές για τη Λάρισα, που μετά τον Μλαντένοβιτς, έκλεισε και τους Χούμπτσεφ, Μιλοσάβλιεβιτς.

Οι «βυσσινί» έσπευσαν να κάνουν τα χειμερινά τους μεταγραφικά “ψώνια” πριν ακόμα φύγει το 2017, προχωρώντας σε τρεις προσθήκες, σε θέσεις όπου δημιουργήθηκαν κενά μετά και τις τελευταίες αποχωρήσεις.

Όπως αναφέρει το SDNA, μετά τον 24χρονο Σέρβο εξτρέμ Μλαντένοβιτς που αναμένεται σήμερα στη Λάρισα, η ΑΕΛ έκλεισε ακόμη δύο παίκτες. Ο λόγος για τον 22χρονο Βούλγαρο αριστερό μπακ Χρίστοφερ Χούμπτσεφ, ο οποίος μάλιστα βρίσκεται ήδη στη θεσσαλική πόλη, έχοντας υπογράψει συμβόλαιο 2,5 ετών. Ο Χούμπτσεφ έμεινε ελεύθερος από τη βουλγαρική Ντουνάφ 2010, με την οποία αγωνίστηκε το περασμένο καλοκαίρι στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ, ενώ έκανε γεμάτο πρώτο μισό, με 15 συμμετοχές στο πρωτάθλημα.

Σε ό,τι αφορά τον Σέρβο μέσο (παίζει ως 8άρι) Ράντομιρ Μιλοσάβλιεβιτς, είναι 25 ετών κι αγωνιζόταν στην ελβετική Λουγκάνο (5 συμ.) που συμμετέχει στην πρώτη κατηγορία. Προηγουμένως είχε περάσει μία επταετία στη Μλάντοστ Λουκάνι της πατρίδας του από την οποία και ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα, έχοντας γεμάτες σεζόν. Η συμφωνία και με εκείνον είναι για 2,5 χρόνια, ενώ κι αυτός αναμένεται εντός της ημέρας στη Λάρισα για να υπογράψει το συμβόλαιό του.

Με αυτές τις τρεις προσθήκες ουσιαστικά καλύπτονται οι βασικές μεταγραφικές ανάγκες της ΑΕΛ, ωστόσο είναι πιθανό να γίνουν ακόμη 1-2 κινήσεις εφόσον βρεθεί κάποια ενδιαφέρουσα περίπτωση, πρωτίστως για εξάρι και κατά δεύτερο λόγο στη θέση του δεξιού μπακ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected