Κατηγορίες
Διαιτησία

Νέες ημερομηνίες για τη σχολή Διαιτησίας της ΕΠΣ Ημαθίας

Νέες ημερομηνίες ανακοινώθηκαν από την ΕΠΣ Ημαθίας σχετικά με τη σχολή διαιτησίας για την ανάδειξη νέων ρέφερι στον νομό.

Αναλυτικά :

“Από την Ε.Π.Σ Ημαθίας ανακοινώνεται ότι η Επιτροπή Διαιτησίας της Ένωσης ( Ε.Δ. / Ε.Π.Σ.Η. ) θα διοργανώσει σχολή , για την ανάδειξη νέων διαιτητών ποδοσφαίρου.

Τα μαθήματα της σχολής θα ξεκινήσουν 8 Ιανουαρίου 2018 και θα πραγματοποιούνται στην αίθουσα διδασκαλίας της Ε.Π.Σ. Ημαθίας στο στάδιο της Βέροιας .Το πρόγραμμα θα κοινοποιηθεί στους συμμετέχοντες μετά το τέλος της υποβολής των αιτήσεων. Η πιθανή ημερομηνία των εξετάσεων είναι η 25 Φεβρουαρίου 2018.

Υπεύθυνος της σχολής θα είναι το μέλος της Ε.Δ / Ε.Π.Σ.Η. και εκπαιδευτής διαιτησίας, ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ.

Δικαίωμα να υποβάλουν τη σχετική αίτηση ( η εν λόγω αίτηση θα υπάρχει στα γραφεία της Ε.Π.Σ.Η , έχουν οι από ηλικίας 16-30 ετών και να είναι απόφοιτοι τουλάχιστον τρίτης τάξης , Γυμνασίου ή άλλης ισότιμης κρατικής σχολής.

Όσοι λοιπόν ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν τα μαθήματα της Σχολής Διαιτησίας θα πρέπει να καταθέσουν αυτή την αίτηση το αργότερο μέχρι και την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2017.

Αιτήσεις στη γραμματεία της ΕΠΣΗ καθημερινά 9-13 π.μ. εκτός Σαββατοκύριακου και κάθε Δευτέρα 18:00-19:00 στην αίθουσα διδασκαλίας της Ε.Π.Σ. Ημαθίας ( στάδιο Βέροιας).”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected