Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Ο νέος προπονητής και οι δύο μεταγραφές

Ο Ανδρέας Ζήκος θα είναι ο αντικαταστάτης του Χρήστου Τσίκα στον πάγκο του Διαγόρα Βραχνεΐκων.

Ο μέχρι πρότινος προπονητής και οι συνεργάτες του, γυμναστής Γιάννης Παναγιωταρόπουλος και προπονητής τερματοφυλάκων, Κώστας Χρανιώτης, αποτέλεσαν παρελθόν από την αχαϊκή ομάδα μετά την βαριά ήττα στην Ζάκυνθο, ενώ είχε προηγηθεί αυτή από την Καλαμάτα.

Η ανακοίνωση του Διαγόρα, αναφέρει:

«Ο Διαγόρας Westenergy ανακοινώνει την πρόσληψη του Ανδρέα Ζήκου στην τεχνική ηγεσία της ομάδας. Ο Ανδρέας Ζήκος γεννήθηκε στις 6 Νοεμβρίου 1961 και τα τελευταία χρόνια έχει εργαστεί ως προπονητής σε αρκετές ομάδες εθνικών κατηγοριών όπως είναι το Ζευγολατιό, η Αχαϊκή, ο Εθνικός Πειραιώς, η Παναχαϊκή, ο Πατραϊκός (τον οποίο οδήγησε σε άνοδο από την Γ’ Εθνική στην 8′ Εθνική), η Θύελλα Πατρών, η Ζάκυνθος και ο ΠΑΟ Βάρδας. Ως ποδοσφαιριστής, ο Ανδρέας Ζήκος αγωνίστηκε με επιτυχία στην Παναχαϊκή (1981-1990) και τον Πανηλειακό (1990-1992). Στη συνέχεια της καριέρας του αγωνίστηκε σε Παναιτωλικό, Παναιyιάλειο, Αχαϊκή, Πέλοπα Κιάτου και Θεσπρωτό. Αποσύρθηκε από την ενεργό δράση το 1999. Η διοίκηση και οι ποδοσφαιριστές μας τον καλωσορίζουν και του εύχονται μόνο επιτυχίες και υγεία».

Δύο προσθήκες για τον Διαγόρα 

Σε δύο μεταγραφές προχώρησε ο Διαγόρας Βραχνεΐκων σύμφωνα με πληροφορίες του www.patragoal.gr, καθώς συμφώνησε με τους Δημήτρη Μάζη και Άρη Μπουρνάκα.

Ο πρώτος είναι μεσοεπιθετικός και αγωνιζόταν στον ΠΑΟ Βάρδας από το περασμένο καλοκαίρι (11 συμμετοχές).

Ο 22χρονος κατάγεται από την Τρίπολη, αλλά σπουδάζει στο Αίγιο. Τα τελευταία χρόνια τον γνωρίσαμε από την θητεία του στην Θύελλα Αιγίου με την οποία σημείωσε 17 γκολ, αλλά και στους Νέους Παναιγιαλείου. Επίσης στο παρελθόν έχει περάσει από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού, του Αστέρα Τρίπολης, της Δόξας Κορωπίου και του Παναρκαδικού.

Ο Άρης Μπουρνάκας είναι γεννηθείς το 2001, αγωνίζεται ως δεξί μπακ και αγωνιζόταν στον Κεραυνό 2016. Οι συστάσεις που τον συνοδεύουν είναι πάρα πολύ καλές και αποτελεί επένδυση για το μέλλον.

Στο φιλικό ματς του περασμένου Σαββάτου κόντρα στον Πανμοβριακό Ριόλου έπαιξε και ο Πατρινός, Σωτήρης Αδαμόπουλος ο οποίος την περσινή χρονιά αγωνίστηκε βασικός με την φανέλα της Παναχαϊκής με την οποία κέρδισε το πρωτάθλημα, ενώ από το καλοκαίρι ανήκει στην Ερμιονίδα.

Δεν αποκλείεται τις επόμενες ημέρες να τελειώσει θετικά η περίπτωσή του, εφόσον μείνει ελεύθερος από την ομάδα της Αργολίδας, ενώ στο στόχαστρο των νεοφώτιστων βρίσκονται ακόμα κάποιοι έμπειροι ποδοσφαιριστές.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected