Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γρηγόρης Αργυρίου : “Ευχαριστώ θερμά τους ανθρώπους του Φίλιππου Αλεξάνδρειας”

Δεν θα συνεχίσει με τα πράσινα χρώματα ο Γρηγόρης Αργυρίου, ο οποίος μέσω του SportsUp ευχαριστεί θερμά όλους όσους συνεργάστηκε στον Φίλιππο Αλεξάνδρειας.

Ο 24χρονος αμυντικός αποχαιρετά τη νεοφώτιστη ομάδα μετά από 11 περίπου μήνες και συγκεκριμένα από τις 31 Ιανουαρίου του 2017 όταν είχε ανακοινωθεί η απόκτηση του από την τότε ΑΕ Αλεξάνδρειας.

Η παρουσία του ήταν καταλυτική, τόσο για την κατάκτηση του περσινού Κυπέλλου στην Ημαθία όσο και τη φετινή χρονιά, όπου παρά το γεγονός πως η ομάδα βρίσκεται χαμηλά στη βαθμολογία, ο ίδιος είχε το απόλυτο στις συμμετοχές (και ένα τέρμα κόντρα στην ΑΠΕ Λαγκαδά), τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο Κύπελλο Ερασιτεχνών.

Μιλώντας στο SportsUp για την αποχώρηση του, τόνισε :

“Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον πρόεδρο κ. Δημήτρη Σαμαρά, τη διοίκηση της ομάδας αλλά και όλους τους προπονητές και παίκτες με τους οποίους συνεργάστηκα στον Φίλιππο Αλεξάνδρειας. Ήταν μια περίοδος πολύ δημιουργική για μένα και είχα την ευκαιρία να αγωνιστώ και πάλι σε μια εθνική κατηγορία.

Εύχομαι στην ομάδα να πετύχει τον στόχο της στο φετινό πρωτάθλημα, καλή επιτυχία σε όλους και καλή χρονιά σε όλο τον φίλαθλο κόσμο.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected