Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

[Γ Εθνική, 2ος όμιλος] Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων – Καμπανιακός 0-0 (photos)

Δεν ανέδειξε νικητή το πρώτο παιχνίδι του 2018 για τις δύο ομάδες, σε ματς που διεξήχθη στο Δημοτικό Γήπεδο Τρικάλων.

Ο Μέγας Αλέξανδρος, που επιθυμούσε διακαώς το τρίποντο για να πάρει βαθμολογική ανάσα, δεν κατόρθωσε να το πράξει κόντρα σε μια ομάδα που έπαιξε ανοιχτά και θα μπορούσε αν ήταν πιο αποτελεσματική, να κάνει τη “ζημιά” στους γηπεδούχους.

Η ομάδα του Γιώργου Ντάμτσιου αγωνίστηκε με πολλές αλλαγές στη σύνθεση της, ένεκα τόσο των τιμωριών (εκτός οι Γιώργος και Λευτέρης Κίτσας αλλά και ο Αντώνης Κουκουράκης) ενώ στο αρχικό σχήμα βρέθηκαν και τα νέα αποκτήματα, οι Πατσιαβούρας, Τσιότρας από την Κ20 της Βέροιας αλλά και ο Δημήτρης Καφές, που επέστρεψε στην Ημαθία. Παράλληλα, στην 11άδα βρέθηκε για πρώτη φορά φέτος ο Νίκος Τσιρίδης, ενώ στο 21′ ο Ζαχαριουδάκης (που επέστρεψε μετά από καιρό) τραυματίστηκε ξανά και αναγκάστηκε να πάρει την άγουσα για τα αποδυτήρια.

Από την άλλη πλευρά ο Καμπανιακός, παρουσιάστηκε μεταμορφωμένος στο σημερινό παιχνίδι και δεν θύμισε σε τίποτα την ομάδα που ολοκλήρωσε τ0 προηγούμενο έτος με μόλις 5 βαθμούς στο ενεργητικό της. Πάλεψε για τη νίκη, έτρεξε πολλά χιλιόμετρα στον αγωνιστικό χώρο και είχε 4-5 κλασικές ευκαιρίες για γκολ, με αποκορύφωμα το δοκάρι του Βασαΐτη.

Οι “ερυθρόλευκοι” είχαν υπομονή στην άμυνα, έκλεισαν καλά τους χώρους και “χτύπησαν” στις αντεπιθέσεις, κυρίως με τους Μπάλιο και Χατζηβασιλειάδη, οι οποίοι δημιούργησαν πολλά ρήγματα στην “πράσινη” άμυνα.

Για ακόμη μία φορά, ο τερματοφύλακας Αργυρόπουλος ήταν σε εξαιρετική μέρα και αποσόβησε τουλάχιστον τρία σίγουρα τέρματα και ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, ήταν ο “φύλακας άγγελος” της εστίας των γηπεδούχων.

Το ισόπαλο αποτέλεσμα δεν βολεύει σαφώς καμία από τις δύο ομάδες και ειδικά για τον Μέγα Αλέξανδρο είναι ισχυρό πλήγμα, αν αναλογιστεί κανείς το δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί αρχής γενομένης με το εκτός έδρας παιχνίδι στο Καυτατζόγλειο (14/1)

Συνθέσεις

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων : Αργυρόπουλος, Πατσιαβούρας (65′ Ποτουρίδης), Τσιότρας, Τερζής (46′ Τσουλχάη), Πετκάκης, Ταταρίδης, Τσιρίδης (46′ Βλάχος), Παρσόπουλος, Καφές, Ζαχαριουδάκης (24′ λ.τ. Συμπεθέρης), Καπετάνος

Καμπανιακός : Γιαρμάς, Χατζηαποστόλου, Αλμπάνης, Χριστοδουλίδης, Ρακαβίνας, Βασαΐτης (68′ Καραλιόλιος), Χατζηβασιλειάδης (84′ Τσότσκας), Παγωνίδης, Καλογιάννης (46′ Καρασαββίδης), Μπάλιος, Παπάζης

δείτε φωτογραφίες που μας παραχώρησε το alexandriamou.gr :

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected