Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
ΕΠΣ Πέλλας

ΕΠΣ Πέλλας – “Γκέλα” για την πρωτοπόρο Δόξα Μαυροβουνίου

Ο Μέγας Αλέξανδρος Πέλλας “τσίμπησε” τον βαθμό της ισοπαλίας μέσα στην μέχρι τώρα αλώβητη έδρα του Μαυροβουνίου, σταματώντας το σερί των νικών που είχαν οι πρωτοπόροι.

Στο παιχνίδι επικράτησε ο νόμος του ποδοσφαίρου καθώς η ομάδα των Προδρομμίδη-Τσάτση που είχαν σωρεία ευκαιριών στα καρέ των αντιπάλων χωρίς όμως να καταφέρνουν να πετύχουν το τέρμα.

Οι παίκτες του Κώστα Μαυροβουνιώτη εκμεταλλεύτηκαν τη ευκαιρία αυτή και λίγο πριν την εκπνοή του α ημιχρόνου βρέθηκαν μπροστά στο σκορ σε μια φάση που πυροδότησε την ήδη τεταμένη ατμόσφαιρα, αφού το γκολ προήλθε από την υπόδειξη φάουλ του διαιτητή Ατζαμιδάκη ενώ ο επόπτης Καραγιάννης είχε υποδείξει νωρίτερα off side.

Το φάουλ εκτελέστηκε και επετεύχθη το τέρμα των φιλοξενούμενων με αποτέλεσμα να υπάρξουν οι διαμαρτυρίες των γηπεδούχων.

Στη διακοπή του ημιχρόνου έφτασε και αστυνομική δύναμη μετά την ειδοποίηση του διαιτητή ώστε να αποφευχθούν περισσότερα επεισόδια.

Στο δεύτερο μέρος, οι γηπεδούχοι βγήκαν περισσότερο αποφασισμένοι και με αλλαγές στο ρόστερ ισοφάρισαν σχετικά νωρίς χωρίς όμως να μπορέσουν να γυρίσουν τελικά το σκορ υπέρ τους αφού η αστοχία τους συνεχίστηκε μέχρι και το τελευταίο λεπτό.

το φιλμ του αγώνα και φωτογραφίες στο pellasports.gr

Συνθέσεις

Δόξα Μαυροβουνίου: Καμπαλής, Καπουσούζης, Καρυπίδης, Ιωαννίδης, Γιαουτζής, Γάτσος, Σιδέρης, Κατιρτζόγλου (58′ Ζαχαριάδης), Ουζούνης (65′ Γκότσης), Νάτσης (50′ Μπουρνάζης), Σέρα. Ρέις
Μέγας Αλέξανδρος Πέλλας : Μανίκας, Σταυρακάκης, Πλιόγκας, Βασιλάκογλου, Αβραάμ, Σιταράς (90′ Ζούζουλας), Μπουράκης, Γουστέρης (55′ Κατσαμακτσής), Μπρατσούδης (80′ Σιαματάς), Ρέκος, Τοπαλής
moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected