Κατηγορίες
Football League - Super League 1 - Μεταγραφές

Ανακοίνωσε την παραχώρηση του και μάλιστα ως ελεύθερο!

Στα Τρίκαλα θα συνεχίσει στο υπόλοιπο της σεζόν ο Νίκος Γιαννιτσάνης και μάλιστα ως ελεύθερος.

Ο 23χρονος (16/02/1994) επιθετικός επέστρεψε στην ΑΕΛ τον Ιούνιο του 2017 και αγωνίστηκε συνολικά σε 10 ματς (8 στη Super League, δύο στο Κύπελλο) ωστόσο οι “βυσσινί” τον αποδεσμεύουν με ελεύθερη μεταγραφή.

Παλαιότερα αγωνίστηκε με επιτυχία σε Πανελευσινιακό, Λαμία, Νίκη Βόλου και Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΛ :

“Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι ήρθε σε προφορική συμφωνία με την ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα για τη μετακίνηση σε αυτήν του ποδοσφαιριστού μας Νίκου Γιαννιτσάνη.

Η μετακίνηση θα γίνει με τη διαδικασία της ελεύθερης μεταγραφής και θα ολοκληρωθεί αύριο το πρωί εκτός απροόπτου.

Ο 23χρονος Νίκος Γιαννιτσάνης αγωνίστηκε στην ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο ως δανεικός με ιδιαίτερη επιτυχία και ήταν μαζί με τον Νίκο Κουσκουνά οι δύο πρώτοι σκόρερ του πρωταθλήματος της Football League.

Η μεταγραφή έγινε μετά από αίτημα του Νίκου Γιαννιτσάνη, ο οποίος αρνήθηκε να δοθεί δανεικός και με τη σύμφωνη γνώμη του κ. Ηλία Φυντάνη, ο οποίος του γνωστοποίησε ότι μετά την απόκτηση του Nemanja Mladenovic, την προώθηση του Γιάννη Μασούρα στην επίθεση και την ύπαρξη εκεί των Deletic, Krizman, Perrone και Ναζλίδη πολύ δύσκολα θα έβρισκε θέση ακόμη και στην δεκαοκτάδα της ΠΑΕ ΑΕΛ, κάτι το οποίο θα ήταν ιδιαίτερα άδικο για την ποδοσφαιρική αξία του παίκτη.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected