Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Κύπελλο Ελλάδος

Μοναδικές συγκινήσεις στην Τούμπα τα δύο γκολ στα…χασομέρια! (vid)

Με δοκιμές νέων προσώπων, ο ΠΑΟΚ έβγαλε την υποχρέωση κόντρα στα Τρίκαλα και με τον… συνήθη ύποπτο της Τούμπας, Πρίγιοβιτς (2-1) τσέκαρε το εισιτήριο στους 8 του Κυπέλλου Ελλάδας.

Το 1-5 του πρώτου παιχνιδιού έδωσε εξ΄αρχής έναν τόνο διαδικαστικού χαρακτήρα στον επαναληπτικό της Τούμπας, με τον ΠΑΟΚ να παρουσιάζεται με αρκετά νέα πρόσωπα στη σύνθεσή του και τον Ραζβάν Λουτσέσκου να δίνει “ανάσες” σε αρκετούς βασικούς ποδοσφαιριστές του, δοκιμάζοντας παράλληλα άλλους που δεν είχαν μέχρι στιγμής το χρόνο που θα ήθελαν…

Λίγο πριν το τέλος, “μίλησε” η κλάση του Πρίγιοβιτς, τον κοντέρ του οποίου συνεχίζει να καταγράφει γκολ, ειδικά στην Τούμπα. Η απάντηση των Τρικάλων ήρθε στο 91΄με τον Μιλοσάβλιεφ, ωστόσο, το παιχνίδι είχε ακόμη δρόμο μπροστά του, με τον διαιτητή να καταλογίζει πέναλτι δύο λεπτά αργότερα, το οποίο “εκτέλεσε” εύστοχα ο Σέρβος επιθετικός για το 2-1.

η ανάλυση του αγώνα στο SDΝA

Συνθέσεις

ΠΑΟΚ (Ρ. Λουτσέσκου): Σιαμπάνης, Πούγγουρας, Κρέσπο (60’ Μυστακίδης), Μαλεζάς, Δεληγιαννίδης, Τσίμιροτ (81’ Πέλκας), Σάχοφ, Μπίσεσβαρ, Λημνιός, Μακ (71’ Κουλούρης), Πρίγιοβιτς.

Τρίκαλα (Σ. Αντωνίου): Αποστολίδης, Χιντζίδης, Λεάντρο, Κοτσώνης, Πάνος, Τσιάρας, Ανδρεόπουλος, Ντίνας, Γροντής, Τόμιτς (61’ Μιλοσάβλιεφ), Ζγκούρι (73’ Ντακόλ)

δείτε τα γκολ ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected