Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Ο Ελληνοσουηδός που έρχεται για τη Νίκη!

Αύριο θα βρίσκεται στην Ελλάδα ο Ελληνοσουηδός Χρήστος Καραμούζης για να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στην ομάδα της Νίκης Βόλου.

Όπως αναφέρει το agriniotimes, ξεκίνησε από τον Πανελλήνιο και μετά συνέχισε σε άλλες δυο ομάδες από τη Σουηδία με τελευταίο πέρασμα από την Βάσαλουντς ΙΦ στην οποία παρέμεινε τρία χρόνια. Στη συνέχεια έκανε κάποια δοκιμαστικά στην Ολλανδία. Αποφάσισε να κάνει το βήμα παραπάνω επιστρέφοντας, αυτή τη φορά σε επαγγελματικό επίπεδο, στην Ελλάδα για λογαριασμό της Νίκης Βόλου.

Σε ερώτηση του AgrinioTimes.gr για την εμπειρία του από τη Σουηδία, δεν είχε παρά μόνο τα καλύτερα να πει τόσο για τους προπονητές με τους οποίους δούλεψε, σε πολύ καλό επίπεδο, με γήπεδα σε άριστη κατάσταση.

Για τον στόχο που έχει θέσει, είναι να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται και να συνεχίσει να συνεργάζεται με ανθρώπους που αγαπάνε το άθλημα και γενικά ότι έχει να κάνει με τον αθλητισμό, χωρίς να τον νοιάζει μόνο η κατηγορία παρά να βοηθήσει και να βοηθηθεί.

Τέλος, θέλησε να ευχηθεί σε όλο το κόσμο καλή χρονιά με υγεία και να ευχαριστήσει τον μάνατζέρ του Σπύρο Μαραθωνίτη, αλλά και τον πρόεδρο της ομάδας για την εμπιστοσύνη, διότι χωρίς αυτούς δεν θα είχε γίνει το όνειρό του πραγματικότητα, να γίνει ποδοσφαιριστής.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected