Κατηγορίες
Football League - Μεταγραφές

Στα κυανόλευκα ο “Αυστραλός”, δικός του και ο Κανούλας!

Δύο μεταγραφές μαζεμένες πραγματοποίησε ο Απόλλων Λάρισας, στην προσπάθεια που κάνει να αναπληρώσει επάξια τα κενά που δημιουργήθηκαν με τις αποχωρήσεις.

Ο λόγος για τους Σάκη Κανούλα και Μένιο Χαραλαμπόπουλο, οι οποίοι και ανακοινώθηκαν επίσημα από τον “κυανόλευκο” σύλλογο.

Ο πρώτος είναι 25 ετών (19/02/1992), επιθετικός και αγωνιζόταν μέχρι πρόσφατα στον Μακεδονικό, ενώ παλαιότερα θήτευσε σε Πανσερραϊκό, Καβάλα, Τύρναβο, ΟΦΗ, Άρη και Αναγέννηση Επανομής.

Ο Μένιος Χαραλαμπόπουλος είναι 24 ετών (20/05/1993), αμυντικός με καταγωγή από την Αδελαΐδα της Αυστραλίας, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Αχαρναϊκό (4 συμμετοχές φέτος) και παλαιότερα αγωνίστηκε στη West Adelaide SC.

Αναλυτικά οι δύο ανακοινώσεις :

“Παίκτης της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας είναι και τυπικά από απόψε το βράδυ (σ.σ. 09/01/2018) ο πρώην επιθετικός του Πανσερραϊκού και του Μακεδονικού Σάκης Κανούλας που συμφώνησε με την λαρισινή ομάδα και θα δώσει άλλο επιθετικό τέμπο μαζί και με τα υπόλοιπα παιδιά.

Ο Κανούλας που έφθασε στην θεσσαλική πρωτεύουσα αργά το βράδυ της Τρίτης, υπέγραψε το συμβόλαιο του στα γραφεία της ΠΑΕ και αύριο θα προπονηθεί κανονικά μαζί με τους νέους του συμπαίκτες.

Ο 25χρονος σέντερ φορ που είχε 26 συμμετοχές και 3 γκολ με τον Πανσερραϊκό την περσινή σεζόν στην Football League, τόνισε χαρούμενος που έρχεται σε μια ομάδα με ιστορία και οργάνωση, όπως ο Απόλλων Λάρισας και υποσχέθηκε να τα δώσει όλα, ώστε να συμβάλλει στην επίτευξη του φετινού στόχου του λαρισινού συλλόγου.

Η ΠΑΕ τον καλωσορίζει και του εύχεται τα καλύτερα με την “κυανόλευκη” φανέλα.”


«Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ανακοινώνει την απόκτηση του 23χρονου Ελληνοαυστραλου δεξιού μπακ χαφ, Μένιου Χαραλαμποπούλου.

Ο Χαραλαμπόπουλος προέρχεται από τον Αχαρναϊκό έχοντας πάρει τα πρώτα του, ποδοσφαιρικά βήματα, στην Ελλάς Αδελαΐδας. Πρόκειται για έναν δυνατό αμυντικό, που διακρίνεται για την ταχύτητα και την διεισδυτικότητά του, με πολύ καλή σέντρα και πόδι.

Η διοίκηση της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας τον καλωσορίζει και του εύχεται υγεία και να προσφέρει στον σύλλογο τα αναμενόμενα».

Ο Ελληνοαυστραλός Χαραλαμπόπουλος στον Απόλλωνα Λάρισας

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected