Κατηγορίες
Football League

Και πάλι Μάνος στο 0-2 του ΟΦΗ!

Τα παλικάρια του Νίκου Παπαδόπουλου πέρασαν “αέρας” από το Αίγιο κερδίζοντας και τον Παναιγιάλειο με 2-0.

Αυτή η ομάδα δεν πεθαίνει και δείχνει ότι παραμένει το φαβορί για την άνοδο και αυτός είναι ο λόγος που χρειάζεται την βοήθεια όλων των μετόχων. Πραγματοποιώντας μια εξαιρετική εμφάνιση, ο ΟΦΗ με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο από τους Κουτσιανικούλη, Μάνο ξεπέρασε και το εμπόδιο του Παναιγιάλειου βάζοντας πλέον στόχο τη νίκη στο παιχνίδι με την Δόξα Δράμας.

Το παιχνίδι αποτέλεσε έναν μονόλογο για τον ΟΦΗ που δεν απειλήθηκε καθόλου από τους γηπεδούχους ενώ αντιθέτως εκείνος ήταν που δημιουργούσε ευκαιρίες για να σκοράρει. Τελικά, κατάφερε να σκοράρει σε κομβικό σημείο όταν στο 42′ ο Κουτσιανικούλης με ωραίο πλασέ άνοιξε το σκορ για τον ΟΦΗ. Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΟΦΗ έδωσε χώρο στον Παναιγιάλειο που δεν μπορούσε να απειλήσει και τελικά στο 83′ κλείδωσε το τρίποντο με γκολ του Μάνου.

η ανάλυση του αγώνα στο gentikoule.gr

Συνθέσεις

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Παναγιώτης Γκουτσίδης): Aθανασίου, Ρέλλας, Στίκας, Κοντοχρήστος, Βλάχος, Γκούμας (74′ Γαβριηλίδης), Σμίλτος (87′ Σακελαρόπουλος), Γκούφας, Ντέμο (56′ Κόκορης), Σταματής, Σκαρτσίλας.

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Φαζός, Νάστος, Μάνος (91′ Πλευράκης), Παπαστεριανός, Κομεσίδης, Πουρτουλίδης (74′ Παπατόλιος), Κοιλιάρας, Μπολάκης, Κουτσιανικούλης (86′ Κοντογιάννης), Ποτουρίδης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected