Κατηγορίες
Football League

Νίκη από…χρυσάφι!

Ο ΑΟ Χανιά/Κισσαμικός παρά τη σθεναρή αντίσταση της Αναγέννησης Καρδίτσας κατάφερε να πάρει μία πολύτιμη νίκη με 1-0 στα Περιβόλια, με εύστοχο πέναλτι του Σάλιακα από το 17′.

Τρεις αλλαγές σε σχέση με το ματς στο Ηράκλειο (Σελινιωτάκης, Σερβιλάκης, Σάλιακας αντί Λεμονή, Αρναούτογλου, Ντάγκρα) είχε στο αρχικό σχήμα ο Γιώργος Πετράκης, που χρησιμοποίησε ως αλλαγή μετά από καιρό τον Ξύδα.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο ορεξάτα στο ματς αλλά η πρώτη σπουδαία ευκαιρία χάθηκε για τον ΑΟΧ/Κισσαμικό με τον Γκέκα να αρνείται το γκολ στον Αποστολίδη (6′). Τελικά το 1-0 ήρθε στο 17′ με τον Σάλιακα να αξιοποιεί το πέναλτι που δόθηκε για χέρι του Σουντουρά σε κεφαλιά του Σελινιωτάκη, για το οποίο υπήρξαν πολλές διαμαρτυρίες από τους φιλοξενούμενους. Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου δεν άλλαξε κάτι.

Χωρίς πολλές φάσεις κύλησε και το δεύτερο ημίχρονο, με την Αναγέννηση να βάζει… δύσκολα στον ΑΟΧ/Κισσαμικό αλλά να μην έχει ουσία στην τελική της προσπάθεια. Από την άλλη στο 78′ ο Λέο και στο 84′ ο Λεμονής είχαν καλές στιγμές για το δεύτερο γκολ. Η πιο επικίνδυνη φάση για την ΑΣΑ ήταν το φάουλ του Σταματάκη που έφυγε για λίγο εκτός εστίας στο 81′.

Όπως και το πρώτο ημίχρονο έτσι και ο αγώνας ολοκληρώθηκε με πολλά παράπονα από πλευράς Αναγέννησης και Γ. Βαζάκα προς τον διαιτητή της αναμέτρησης.

το φιλμ της αναμέτρησης στο athlitiko.gr

Συνθέσεις

ΑΟ Χανιά-Κισσαμικός (Γιώργος Πετράκης): Λαζαρίδης, Τόλι, Παντελάκης, Ζιούλης, Σερβιλάκης, Σελινιωτάκης, Γκίνη, Σάλιακας, Αποστολίδης (61′ Λεμονής), Χαλκιαδάκης (67′ Ξύδας), Λέο (88′ Νικόλτσης).

Αναγέννηση Καρδίτσας (Γιώργος Βαζάκας): Γκέκας, Καρίκι, Κωνσταντινόπουλος, Μπούσδρας, Θεοδωράκης, Μπιτέλης, Σουντουρά, Σταματάκης (90+3′ Ρουσσάκης), Τζέκος (69′ Κονέ), Πλαβούκος, Χαντζάρας (79′ Παπαευθυμίου).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected