Γ Εθνική / Τοπικά - Διαιτησία

Ο Τσαλουχίδης από το Κιλκίς στο Αλμωπός Αριδαίας – Ηρακλής. Όλοι οι ορισμοί της 19ης αγωνιστικής στον 2ο όμιλο της Γ Εθνικής

Ανακοινώθηκαν σήμερα (15/1) οι διαιτητές και βοηθοί της 19ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ Εθνικής, που διεξάγεται την Τετάρτη 17/1.

Ο Χρήστος Τσαλουχίδης από το Κιλκίς ο διαιτητής της πιο ενδιαφέρουσας αναμέτρησης του ομίλου και συγκεκριμένα του Αλμωπού Αριδαίας με τον Ηρακλή, με βοηθούς τους Νικόλαο Κωτούλα και Αναστάσιο Ζιγκερίδη από την ίδια Ένωση. Παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Αντώνης Βαλιώτης από την ΕΠΣ Λάρισας.

Την ίδια ώρα, στο εντός έδρας παιχνίδι του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων με την ΑΠΕ Λαγκαδά, η ΚΕΔ επέλεξε τους Γιάννη Γκαραγκάνη, Γιώργο Θεοδώρου και Γιώργο Σαλτσίδη από την ΕΠΣ Πιερίας ενώ παρατηρητής διαιτησίας είναι ο Συμεών Τσεσμετζής από τις Σέρρες.

Τέλος στον αγώνα του Ευόσμου ανάμεσα στον Αγροτικό Αστέρα και τον Φίλιππο Αλεξάνδρειας, η Επιτροπή όρισε διαιτητή τον Διονύση Στόλη από τις Σέρρες, με βοηθούς τους Βασίλη Καμπούρη και Χρήστο Κρυωνά από την ίδια Ένωση, ενώ παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Γρηγόρης Λέφας από την Πιερία.

Δείτε αναλυτικά τους ορισμούς ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected