Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Το…μπλοκάκι με τους παίκτες που έμειναν ελεύθεροι από τις ομάδες τους το τελευταίο 24ωρο!

Αρκετά τα “διαζύγια” την Τετάρτη 17/1 στη Γ Εθνική, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ.

Παναγιώτης Μαλαχάτης – ΑΟ Ζευγολατιού

Τη δυνατότητα να αναζητήσει τον επόμενο ποδοσφαιρικό του σταθμό έχει ο Παναγιώτης Μαλαχάτης, καθώς μετά από συνάντηση που είχε με τους ανθρώπους του ΑΟ Ζευγολατιού, έλυσαν τη συνεργασία τους.

Ο 23χρονος μέσος, βρίσκεται στο στάδιο της αποκατάστασης από το σοβαρό τραυματισμό που είχε στην αρχή της σεζόν, μιας και υπέστη ρήξη χιαστών και μέσα στις επόμενες ημέρες θα μπει σε ρυθμούς αποθεραπείας, ξεκινώντας τρέξιμο και οτιδήποτε άλλο χρειάζεται.

 Αλέξανδρος Χριστόπουλος – Ιωνικός

Μετά τον Γιώργο Ζαγοριανό, ακόμη ένας ποδοσφαιριστής αποχώρησε σήμερα από τον Ιωνικό. Όπως αναφέρει το Stoplekto, ελεύθερος να διαπραγματεύεται το μέλλον του με ομάδα της αρεσκείας του είναι πλέον ο Αλέξανδρος Χριστόπουλος. 0 έμπειρος δεξιοπόδαρος οπισθοφύλακας που αγωνίζεται και σαν αμυντικός μέσος βρίσκεται σε αναζήτηση στέγης και μετά το επιτυχημένο πέρασμα που είχε από τον Αχαρνάίκό έχοντας διετελέσει και αρχηγός δεν Θα αργήσει να βρει νέα ομάδα.

Γιάννης Παναγιωτόπουλος – Πανθηραϊκός

Ακόμη ένας ποδοσφαιριστής έλυσε τη συνεργασία του με τον Πανθηραϊκό σύμφωνα με πληροφορίες το Stoplekto. Παρελθόν από το σύλλογο των Κυκλάδων αποτελεί ο Γιάννης Παναγιωτόπουλος, με θητεία σε Παναργειακό, Ηράκλειο, Ατρόμητο Πειραιά, Εθνικό Αστέρα και Φωστήρα.

Γιώργος Μπότης – Θύελλα Ραφήνας

Σε αναζήτηση ποδοσφαιρικής στέγης βρίσκεται ο Γιώργος Μπότης που μετά από δική του επιθυμία αποδεσμεύτηκε από την ομάδα της Θύελλας.

Η διοίκηση των «Λιγνιτωρύχων» ευχαριστεί τον ποδοσφαιριστή για την προσφορά του και του εύχεται καλή συνέχεια με υγεία και επιτυχίες τόσο σε ποδοσφαιρικό όσο και προσωπικό επίπεδο.

Θοδωρής Σαμπανέι – Αχαϊκή

Ο Θόδωρος Σαμπανέι αποχώρησε από την Αχαϊκή, και ανακοινώθηκε από τον Ναυπακτιακό Αστέρα.

Όπως αναφέρει το iliaoikonomia, ο 28χρονος επιθετικός ήταν από τους πιο ποιοτικούς παίκτες στο ρόστερ της ομάδας, δεν θέλησε να συνεχίσει, επηρεασμένος κι από όλη την κατάσταση και την αβεβαιότητα στην ομάδα. Την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στον ΠΑΟ Βάρδας, με τον οποίο σημείωσε εννέα γκολ, ενώ από το καλοκαίρι αγωνιζόταν στην Αχαϊκή. Στο παρελθόν έχει φορέσει ακόμα τη φανέλα των Ηλυσιακού, Θύελλας Πατρών, Ατρόμητου Αχαΐας

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected