Κατηγορίες
Διάφορα

Παρά τους χαλεπούς καιρούς, ο Έλληνας στάθηκε και πάλι αρωγός!

Σε καιρούς κρίσης, για άλλη μια φορά αποδεικνύεται η ανθρωπιά των Ελλήνων, που προσφέρουν στον 12χρονο Αλέξανδρο την ελπίδα όχι μόνο να ζήσει, αλλά και να κάνει πραγματικότητα το όνειρό του.

Αν γλιτώσει το παιδί υπάρχει ελπίδα, αλλά ελπίδα υπάρχει και όταν καθένας συμβάλει από το υστέρημά του για να να βοηθήσει τον συνάνθρωπο.

Όπως αναφέρει το SDNA, συγκεντρώθηκαν τα χρήματα που χρειάζονταν ώστε ο μικρός από την Κοζάνη να μεταβεί στις ΗΠΑ.

Το περασμένο καλοκαίρι ο 12χρονος ποδοσφαιριστής της Ακαδημίας της Αθλητικής Ένωσης Κοζάνης Αλέξανδρος Μελισσινός έσπασε το πόδι του στη διάρκεια αγώνα, αλλά αποδείχθηκε ότι υπήρχε όγκος στο κόκκαλο (οστεοσάρκωμα).

Από τότε ο Αλέξανδρος και η οικογένεια του ζούσαν στο Νοσοκομείο Ελπίδα στην Αθήνα, αλλά το παιδί έπρεπε να μεταφερθεί στην Αμερική.

Χάρη στην πολύτιμη συμβολή όλων όσοι ανταποκρίθηκαν στην έκκληση της οικογένειας, ο Αλέξανδρος φεύγει στις 28 Ιανουαρίου για το Χιούστον, για να εισαχθεί σε εξειδικευμένο παιδοογκολογικό νοσοκομείο και να δώσει από εκεί τη μάχη του…

Το Σάββατο (20/1), μάλιστα, στο γήπεδο Αργίλου θα γίνει τουρνουά ποδοσφαίρου για να καλυφθούν και τα τελευταία έξοδα για τον 12χρονο.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected