Κατηγορίες
Α-Β-Γ Εθνική

Από τον ΠΑΟΚ στον Αγροτικό Αστέρα Αγίας Βαρβάρας!

Μια σπουδαία μεταγραφή πραγματοποίησε η γυναικεία ομάδα του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας, λίγα 24ωρα πριν τον αγώνα για την 6η αγωνιστική με τις Αμαζόνες Θεσπρωτίας.

Στο ρόστερ των “πρασίνων” εντάχθηκε η Μιλένα Ζαφειρίδου, η οποία ανήκε μέχρι πρότινος στον ΠΑΟΚ και πλέον θα φορά τη φανέλα του Αστέρα στο πρωτάθλημα της Β Εθνικής Γυναικών.

Η υψηλόσωμη επιθετικός αποτελεί προσωπική επιλογή του προπονητή της ομάδας, Γιάννη Γιάννου και αγωνίζεται κυρίως στον άξονα.

Το κάλεσμα ενόψει Αμαζόνων και η νέα φανέλα που τα…σπάει!

Επιστρέφει στη δράση για τα κορίτσια του Αγροτικού Αστέρα, που υποδέχονται την Κυριακή (21/1) τις Αμαζόνες Θεσπρωτίας.

Η ομάδα του Γιάννη Γιάννου βρίσκεται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας με 9 βαθμούς έναντι 10 των Νεφελών Πιερίας και με τον αγώνα κόντρα στην ομάδα της Παραμυθιάς, θα κάνει εκκίνηση για τον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος.

Εκτός της Γεωργίας Τσούκα, που προχώρησε σε επέμβαση αποκατάστασης του πρόσθιου χιαστού και βρίσκεται στη διαδικασία της ανάρρωσης, δεν υπάρχουν άλλα αγωνιστικά προβλήματα για τον νεαρό τεχνικό, ενώ στον αυριανό αγώνα θα παρουσιαστεί και η νέα φανέλα της ομάδας, που όπως πληροφορούμαστε είναι εντυπωσιακή!

Να θυμίσουμε πως στον πρώτο γύρο, τα κορίτσια από την Ημαθία είχαν επικρατήσει με 4-3 στη Θεσπρωτία και θέλουν να επαναλάβουν το ίδιο στο Δημοτικό Γήπεδο Αγίας Βαρβάρας, με την πολύτιμη βοήθεια του κόσμου.

Το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής στον 2ο όμιλο :

Προοδευτική Περάματος – Μαγνησιακός

Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας – Αμαζόνες Θεσπρωτίας

Ρεπό : Νεφέλες Πιερίας

Η βαθμολογία

ΑΓ Ν Ι Η ΓΥ ΓΚ Δ Β
1 Νεφέλες Πιερίας 3 3 1 1 11 12 -1 10
2 Αγρ.Αστ.Αγ.Βαρβάρας 3 3 0 1 10 6 4 9
3 Προοδευτική Περάματος 4 3 0 1 17 2 15 9
4 Μαγνησιακός 5 0 2 3 7 17 -10 2
5 Αμαζόνες Θεσπρωτίας 4 0 1 3 7 14 -7 1

*Αμαζόνες Θεσπρωτίας και Προοδευτική Περάματος έχουν έναν αγώνα λιγότερο

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected