Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

[Γ Εθνική, 2ος όμιλος] Φίλιππος Αλεξάνδρειας – Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων 1-1 (photos+vid)

Ισόπαλο το αποτέλεσμα στο σημερινό τοπικό ντέρμπι του 2ου ομίλου της Γ Εθνικής, ιδιαίτερα κακό όμως για τους στόχους που έχουν θέσει αμφότερες οι ομάδες.

Τα αποτελέσματα των άλλων αγώνων της 20ης αγωνιστικής ευνοούσαν τον σημερινό νικητή, ο οποίος όμως δεν υπήρξε και έτσι η μάχη για την παραμονή συνεχίζεται αμείωτη.

Το παιχνίδι, μπροστά σε λίγους θεατές σε σχέση με την κρισιμότητα αλλά και τον τοπικό χαρακτήρα, δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας και είναι χαρακτηριστικό πως στο πρώτο 45λεπτο σημειώθηκε μια μόνο τελική προς τον στόχο, σε σουτ του Κιρκιλιανίδη που πέρασε άουτ.

Στο δεύτερο μέρος όμως, ο ρυθμός ανέβηκε και το γκολ του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων στο 61o λεπτό με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κιρκιλιανίδη, έδωσε νέο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση.

Από το σημείο εκείνο, ο Φίλιππος (με τον Νικηφόρο Μπελαγιάννη στον πάγκο μετά την αποχώρηση Πάππα) ρίσκαρε και σε συνδυασμό με την οπισθοχώρηση των φιλοξενούμενων, άρχισε να παίρνει μέτρα στον αγωνιστικό χώρο.

Στο 75′ οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι σε πτώση του Πατσιαβούρα εντός περιοχής ενώ ο Φίλιππος είχε μια καλή στιγμή με τον Κιβρακίδη, με τη μπάλα να περνά άουτ.

Για να φτάσουμε στo 86′ και σε ένα γέμισμα από το χώρο άμυνας, ο Πέικος έγινε αποδέκτης της μπάλας και με ένα αριστερό βολ πλανέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Αργυρόπουλου, που ήταν αδύνατο να αντιδράσει.

Επόμενο παιχνίδι για τον Φίλιππο την Κυριακή 28/1 στην Αριδαία με τον τοπικό Αλμωπό ενώ ο Μέγας Αλέξανδρος θα υποδεχτεί στα Τρίκαλα τον Εδεσσαϊκό.

Συνθέσεις

Φίλιππος Αλεξάνδρειας : Κούζας, Σκοπελίτης, Δημητρίου, Κούμπουλα, Πέικος, Πιπιλιάρης (60′ Τριανταφυλλόπουλος), Αβραμόπουλος, Σκλιοπίδης, Κιβρακίδης (77′ Κασλαμάς), Καραχαλίδης, Ηλιού (83′ Γιοβανόπουλος)

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων : Αργυρόπουλος, Κίτσας Λ., Τσιότρας (84′ Καφές), Πετκάκης, Τσουλχάη, Ταταρίδης, Κιρκιλιανίδης (78′ Καπετάνος), Κουκουράκης (69′ Ζαχαριουδάκης), Παρσόπουλος, Κίτσας Γ., Πατσιαβούρας (77′ Βλάχος

(σε λίγο οι αλλαγές)

*ευχαριστούμε το alexandriamou.gr για την παραχώρηση των φωτογραφιών

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected