Κατηγορίες
Διάφορα - Συνεργάτες

Για το σκορ πρόκρισης στα ημιτελικά ο ΠΑΟΚ, για το…sold out το “Draw” Cafe!

Ο ΠΑΟΚ θα προσπαθήσει να «καθαρίσει» την υπόθεση πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδος από την πρώτη αναμέτρηση με τον Ατρόμητο, η οποία θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Τούμπας απόψε (21:45).

Μια ακόμη αναμέτρηση LIVE από το “Draw” Cafe, Ακροπόλεως 11 στον Προμηθέα!

Ο ΠΑΟΚ θα προσπαθήσει να «καθαρίσει» την υπόθεση πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδος από την πρώτη αναμέτρηση με τον Ατρόμητο, η οποία θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Τούμπας την Τετάρτη (21:45). Οι «ασπρόμαυροι» ψάχνουν πέρα από τη νίκη και ένα καλό σκορ, έτσι ώστε να μετατραπεί η ρεβάνς του Περιστερίου σε τυπική διαδικασία.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου φέρεται να τόνισε στους παίκτες του, πως θα χρειαστεί ιδιαίτερη προσοχή το συγκεκριμένο ματς, ενώ παράλληλα καταστρώνει τα πλάνα του για το πώς θα παρατάξει την ομάδα του στη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Ο Πασχαλάκης αναμένεται να καθίσει στην εστία των «ασπρόμαυρων», με τους Μαλεζά και Βαρέλα να αποτελούν το δίδυμο των κεντρικών αμυντικών.

Οι Βιεϊρίνια και Μάτος θα είναι οι δυο πλάγιοι μπακ, με τους Σάκχοφ και Τσίμιροτ να αποτελούν το δίδυμο των κεντρικών μέσων. Οι Κάμπος και Λημνιός θα αγωνιστούν στα άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής, με τον Πέλκα να αγωνίζεται πίσω από τον Κουλούρη, ο οποίος θα ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης.

το σημερινό πρόγραμμα για τους φίλους του ποδοσφαίρου :

17:15 Πανιώνιος – Λάρισα
19:30 Ολυμπιακός – ΑΕΚ
21:45 ΠΑΟΚ – Ατρόμητος

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected