Κατηγορίες
Διάφορα

Super προημιτελικοί αγώνα για το Κύπελλο, LIVE στο “Barok” Coffee-Bar!

Πλήρης αγωνιστική δράση σήμερα Τετάρτη (24/1) και το “Barok” Coffee-Bar (Μερκουρίου Καρακωστή στην πιάτσα των ταξί) σας προσφέρει τρεις σπουδαίες αναμετρήσεις για το Κύπελλο Ελλάδας!

Με τρεις αγώνες ξεκινά η διεξαγωγή της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, με τα «φώτα» της δημοσιότητας να πέφτουν στο «Γ. Καραϊσκάκης» και το ντέρμπι Ολυμπιακός – ΑΕΚ στις 21:45.

Βέβαια, η «αυλαία» ανοίγει στην Νέα Σμύρνη όπου ο φιλόδοξος να πετύχει μία καλή πορεία στον θεσμό Πανιώνιος υποδέχεται την Λαμία, που προέρχεται από τον σπουδαίο αποκλεισμό του Παναθηναϊκού στην προηγούμενη φάση. Μοναδικός απών για τους γηπεδούχους ο Τασουλής, εκτός ο Πίτι για την ομάδα του Μπάμπη Τεννέ. Σέντρα στις 17:15, με τηλεοπτική μετάδοση από το CosmoteSport 3. Διαιτητής ο Δημήτριος Θάνος (Γρεβενών).

Το μεγάλο ντέρμπι της ημέρας αλλά και των προημιτελικών γενικότερα διεξάγεται ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ, που θα αναμετρηθούν τρεις φορές για πρωτάθλημα και κύπελλο τις προσεχείς ημέρες. Χωρίς Οφόε, Ομάρ οι «ερυθρόλευκοι», ενδεκάδα Ξάνθης με πιθανή παρουσία Ζιλέ αντί του Ταχτσίδη ετοιμάζει ο Γκαρσία σε σύστημα 4-2-3-1. Όσον αφορά την Ένωση, επιστρέφει στην αποστολή και το βασικό σχήμα ο Σιμόες, θέση διεκδικεί και ο Λόπες με τον Μπακασέτα στο αριστερό άκρο του σχηματισμού 3-5-2. Σέντρα στο «Γ. Καραϊσκάκης» στις 19:30, τηλεοπτική μετάδοση από το CosmoteSport 1. Διαιτητής ο Τάσος Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου).

Η αναμέτρηση που ολοκληρώνει το σημερινό πρόγραμμα γίνεται στην Τούμα μεταξύ ΠΑΟΚ και Ατρομήτου. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» μετράει εννιά σερί νίκες σε πρωτάθλημα και κύπελλο, είναι σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση και με Αζεβέδο στην αποστολή θέλει να πάρει σκορ πρόκρισης. Να επαναλάβει ό,τι και το 2012 όταν και είχε αποκλείσει τον ΠΑΟΚ θέλει η ομάδα του Ατρομήτου, που έχει τρεις σημαντικές απώλειες, τους δανεικούς Ουάρντα, Χατζηισαΐα και Γιαννούλη, ενώ εκτός είναι και ο Γιαννιώτης. Σέντρα στις 21:45, τηλεοπτική μετάδοση από CosmoteSport 3. Διαιτητής ο Αθανάσιος Τζήλος (Λάρισας).

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

17:15 Πανιώνιος – Λάρισα
19:30 Ολυμπιακός – ΑΕΚ
21:45 ΠΑΟΚ – Ατρόμητος

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected