Football League

Μπάλα από άλλο…πλανήτη στο πρώτο ημίχρονο, “σούπα” στο δεύτερο!

Ένα ημίχρονο, το οποίο ήταν πραγματικά απολαυστικό, με καλό ποδόσφαιρο και όμορφα γκολ, ήταν αρκετό στον ΑΟΧ/Κισσαμικό, για να ξεπεράσει το εμπόδιο του Αιγινιακού (3-1), σημειώνοντας την 3η σερί νίκη του.

Με τη… συνταγή Αιγίου (αλλά και την ίδια ενδεκάδα που έπαιξε και με την Αναγέννηση Καρδίτσας) ο ΑΟΧ/Κισσαμικός μπήκε αποφασιστικά στο γήπεδο και όπως και κόντρα στον Παναιγιάλειο έτσι και στην αναμέτρηση των Περιβολίων “βρήκε” το πρώτο γκολ στο 4′ με τον Αποστολίδη από πάσα του Χαλκιαδάκη να ανοίγει το σκορ.

Σα να μην έφτανε αυτό ήρθε και το 2-0 στο 10′ με τον Σάλιακα να βγάζει στην πλάτη της άμυνας τον Λέο, που πέτυχε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της χανιώτικης ομάδας. Το “κερασάκι στην τούρτα” στο πρώτο ημίχρονο μπήκε στο 28′ όταν κυριολεκτικά… κρύφτηκε η μπάλα και εμφανίστηκε στο τέρμα του Τόλιου.

Ο Τόλι ξεκίνησε ενέργεια από το δεξί άκρο της άμυνας, πάσαρε στον Σελινιωτάκη, που έβγαλε εξαιρετική μπαλιά στον Αποστολίδη, ο οποίος με τη σειρά του πάσαρε στον Τόλι, που “πάτησε” περιοχή και γύρισε την μπάλα στον Χαλκιαδάκη, που πλάσαρε ιδανικά για το 3-0, τρέχοντας με τους συμπαίκτες του στο σημείο που ήταν οι “Blue Boys” για τους πανηγυρισμούς του γκολ. Μοναδική αδράνεια στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου με τον Γκατσολάρι να βγάζει στην πλάτη της άμυνας τον Παπαδόπουλο, που μείωσε σε 3-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο και με το… μυαλό στον Απόλλωνα Πόντου υπήρξε και η σχετική συντήρηση δυνάμεων, με τον Αιγινιακό να έχει καλή στιγμή για να μειώσει σε 3-2 με τον Ζούρκο στο 55′ και να απειλεί και στο 58′ με τον Ζιούλη όμως να σταματάει τον Παπαδόπουλο μετά και την έξοδο του Λαζαρίδη.

το φιλμ του αγώνα στο athlitiko.gr

Συνθέσεις

ΑΟ Χανιά-Κισσαμικός (Γιώργος Πετράκης): Λαζαρίδης, Τόλι, Παντελάκης, Ζιούλης, Σερβιλάκης, Σελινιωτάκης, Γκίνη, Αποστολίδης (87′ Νικόλτσης), Σάλιακας, Χαλκιαδάκης (77′ Λεμονής), Λέο (62′ Ξύδας).

Αιγινιακός (Κώστας Νικολαΐδης): Τόλιος, Τοπαλίδης, Βλάχος, Λιόλιος, Ιντζίδης (78′ Ταουσάνης), Αντωνιάδης, Πολύζος, Γκατσολάρι, Σοφιάνης, Ζούρκος (78′ Φουρξίου), Παπαδόπουλος.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected