Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

[Γ Εθνική, 4ος όμιλος] Βόλος ΝΠΣ – Αχιλλέας Φαρσάλων 6-2

Τη 15η του νίκη σε 16 παιχνίδια πέτυχε ο ΝΠΣ Βόλος, κερδίζοντας άνετα τον Αχιλλέα Φαρσάλων με σκορ 6-2.

Η διπλή ψυχρολουσία του 4’ (0-1) και του 17’ (2-2) δεν πτόησε το συγκρότημα του Χουάν Φεράντο που βρήκε τον τρόπο να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση και να πετύχει τέσσερα τέρματα σε διάστημα 33 λεπτών, πηγαίνοντας στα αποδυτήρια με το σκορ στο 4-2. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι δεν άφησαν περιθώρια αμφισβήτησης και με γκολ του Ηλιόπουλου και του Καμπαγέρο έδωσαν διαστάσεις θριάμβου στη νίκη τους επί της φιλότιμης ομάδας του Τάκη Παραφέστα.

Οι γηπεδούχοι δεν πτοήθηκαν από το προβάδισμα του Αχιλλέα Φαρσάλων στο 4’ με τον Τλούπα, ανταπέδωσαν πέντε λεπτά αργότερα με τον Δεμηρτζόγλου και πήραν κεφάλι στο σκορ με τον Μάντζη στο 11’. Κόντρα στην εικόνα του αγώνα οι φιλοξενούμενοι θα ισοφαρίσουν με πλασέ του Μάρκου στο 17’ για να απαντήσει ο ΝΠΣ Βόλος με τον Γκαλίτσιο στο 28’. Οι παίκτες του Χουάν Φεράντο συνέχισαν να πιέζουν και να ψάχνουν το γκολ που θα κλείδωνε το ματς και στο 33’ ο Καραμπούζης με αυτογκόλ διαμόρφωσε το σκορ στο 4-2, σκορ που παρέμεινε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.

το φιλμ του αγώνα στο goalpost.gr

Συνθέσεις

ΝΠΣ Βόλος (Χ. Φεράντο): Μπουργάνης, Ζέρης, Ντόσης, Τζελίδης (65’ Παπαδόπουλος), Γκαλίτσιος, Δεμηρτζόγλου, Πέντα, Καμπαγέρο, Μάντζης (54’ Κολλάς), Πίτου Γκαρσία (67’ Σαλαμούρας), Ηλιόπουλος (59’ Μηλιώτης).

Αχιλλέας Φαρσάλων (Τ. Παραφέστας): Χάμος, Μάρκου (57’ Κουρούμαλος), Καραμπούζης, Κούλπας, Οικονόμου, Νεμπεγλέρας, Μίχος (49’ Αναγνώστης), Τλούπας (64’ Κατσανάκης), Χατζής, Καραγκούνης, Βούλγαρης (61’ Αραπίτσας).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected