B ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές

Το διπλό “χτύπημα” του ΑΣ Πατρίδας και το… ραβδάκι του Βασίλη Κατσούλη!

Δύο μεταγραφές στον νευραλγικό χώρο του κέντρου, πραγματοποίησε ο ΑΣ Πατρίδας και από το πρώτο ματς, φάνηκε η διαφορά!

Η “κιτρινόμαυρη” ομάδα ενέταξε στο δυναμικό της τους Ηλία Λαζό και Ανδρέα Παπαδόπουλο, οι οποίοι αγωνίστηκαν για πρώτη φορά την Κυριακή (28/1) στον νικηφόρο αγώνα με αντίπαλο την ΑΕΠ Βέροιας.

Ο πρώτος 28 ετών (18/03/1989) μέσος αγωνιζόταν από καλοκαίρι του 2017 στον Άρη Παλαιού Σκυλιτσίου, ενώ παλαιότερα φόρεσε τη φανέλα της Θύελλα Σταυρού, Απόλλωνα Λυκογιάννης κ.α.

Ο Ανδρέας Παπαδόπουλος (11/06/1995) είναι μεσοαμυντικός και μέχρι πρότινος ήταν μέλος του ρόστερ της Ποντιακής Νεολαίας Αράχου, ενώ στο βιογραφικό του ξεχωρίζει η παρουσία του στο γερμανικό ποδόσφαιρο και σε ομάδες μικρότερων κατηγοριών, στις οποίες θήτευσε κατά τη διάρκεια της παραμονής του.

Το…ραβδάκι του Βασίλη Κατσούλη!

Μία ακόμη χρονιά κατά την οποία ο ΑΣ Πατρίδας ξεχωρίζει στο πρωτάθλημα της Α2 Ερασιτεχνικής, χωρίς τυμπανοκρουσίες και χωρίς τις ηχηρές μεταγραφές.

Η ομάδα του Βασίλη Κατσούλη έχει δημιουργεί καθ εικόνα και καθ ομοίωσιν του ίδιου, ο οποίος στην παρθενική του εμφάνιση ως πρώτος προπονητής, ξεχωρίζει για τις ικανότητες αλλά και την ψυχραιμία του από τον πάγκο.

Και φέτος, οι “κιτρινόμαυροι” δείχνουν να πετυχαίνουν τον στόχο τους από πολύ νωρίς κι αυτό φάνηκε σε μεγάλο βαθμό χθες, στη νίκη της ομάδας επί της ΑΕΠ Βέροιας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected