Κατηγορίες
Super League 1

Συνεχίζει με Χατζηνικολάου ο Πλατανιάς

Μία εβδομάδα πριν από το κρίσιμο παιχνίδι με τον Απόλλωνα, όπως αναμενόταν, σημειώθηκαν σημαντικές εξελίξεις στον Πλατανιά, με τον Μανουέλ Ρόκα να αποτελεί παρελθόν.

Όπως αναφέρει το athlitiko, ο Ισπανός προπονητής συναντήθηκε με τον “ισχυρό άνδρα” της ΠΑΕ Μανώλη Μαθιουλάκη όπου αποφασίστηκε για το καλό της ομάδας να τερματιστεί η συνεργασία ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Αν και στον Πλατανιά “πάλεψαν” αρκετά για την επιστροφή του Άγγελου Αναστασιάδη, αυτός που θα πάρει το “χρίσμα” για την τελική ευθεία του πρωταθλήματος είναι ένας άλλος παλιός γνώριμος της ομάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του athlitiko αναμένεται η επιστροφή του Γιάννη Χατζηνικολάου στον “ερυθρόλευκο” πάγκο. Ο 53χρονος (γενν. 30/01/1965) προπονητής θα επιστρέψει στα Χανιά έπειτα από περίπου έξι χρόνια. Τη σεζόν 2011-12 πήρε τη “σκυτάλη” από τον Τίμο Καβακά και μέσω των πλέι οφ οδήγησε την ομάδα στην ιστορική άνοδο στη Super League. Στη μεγάλη κατηγορία έκατσε σε 11 ματς (3 νίκες – 3 ισοπαλίες – 5 ήττες) στην άκρη του πάγκου, με τελευταίο του παιχνίδι το “βαρύ” 4-0 στη Νέα Σμύρνη από τον Πανιώνιο.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected