Κατηγορίες
Football League - Μεταγραφές

Και το όνομα αυτού : Σεμπάστιαν Χρουσιέλ!

Προσθήκη για την ΑΕ Καραϊσκάκης, ένα 24ωρο πριν τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου.

Ο λόγος για τον Σεμπάστιαν Χρουσιέλ, ο οποίος βρίσκεται ήδη στην Άρτα και μετά τις συζητήσεις με τους ανθρώπους της ΠΑΕ, συμφώνησε για τους επόμενους 6 μήνες.

Ο 20χρονος (26/06/1997) αμυντικός, γεννημένος στη Σάμη της Κεφαλλονιάς και με Πολωνική εθνικότητα, έχει 6 συμμετοχές στην U20 της Εθνικής Πολωνίας ενώ έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στη Γρουϊζντάντ και στον Ατρόμητο, από τα τμήματα υποδομής του οποίου ξεκίνησε την καριέρα του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

“Η ΠΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας ανακοινώνει την απόκτηση του 20χρονου (26/06/1997) Ελληνοπολωνού αμυντικού, Σεμπάστιαν Χρουσιέλ (Sebastian Chrusciel).

Ο Σεμπάστιαν γεννήθηκε στη Σάμη Κεφαλονιάς και αγωνίζεται κυρίως ως κεντρικός αμυντικός. Αγωνίστηκε στα τμήματα υποδομής του Ατρομήτου Αθηνών και στην Κ20 της ομάδας του Περιστερίου. Είναι διεθνής με τις μικρές ομάδες της Εθνικής Πολωνίας, έχοντας φορέσει τις φανέλες των U20 (6 συμμετοχές), U19 (10 συμμετοχές) και U18 (8 συμμετοχές).

Το πρώτο εξάμηνο της φετινής σεζόν αγωνίστηκε στην 1η κατηγορία Πολωνίας (δεύτερη σε τάξη κατηγορία της χώρας) με τη φανέλα της Ολίμπια Γκρούντζιαντζ. Σεμπάστιαν καλωσόρισες στην οικογένεια της ΠΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας!”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected