Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Απέκτησε τερματοφύλακα στα…χασομέρια!

Σύμφωνα με πληροφορίες του sportcyclades, ο Γιώργος Καλαμάτας θα αποτελέσει την τελευταία μεταγραφική κίνηση του Πανθηραϊκού για τον Ιανουάριο, με τον έμπειρο γκολκίπερ να επιστρέφει στην ομάδα για την οποία ήρθε στη Σαντορίνη τον Ιούλιο του 2015.

Ο έμπειρος γκολκίπερ ζητήθηκε από την Λάβα στην οποία αγωνιζόταν τη φετινή σεζόν, με την ομάδα από το Εμπορείο να συναινεί προκειμένου να ενισχυθεί ο συντοπίτης Πανθηραϊκός στην προσπάθεια που κάνει στον 7ο όμιλο της Γ΄Εθνικής.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Γιώργος Καλαμάτας κατάγεται από τη Σαντορίνη, όπου και διαμένουν μόνιμα μέλη της οικογένειας του.

Ο 30χρονος πορτιέρο έχει παραστάσεις από μεγάλες κατηγορίες, αφού έχει αγωνισθεί μέχρι και στα σαλόνια της Super League με τη φανέλα της Καλλιθέας.

Αναφορικά με τον Διαμαντή Ζωντό, ο τελευταίος πρόσφερε στου Σαντορινιούς κατά την παραμονή του στον σύλλογο και πλέον αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Να σημειωθεί ότι κατά την μεταγραφική περίοδο έχει αποκτηθεί και ο νεαρός γκολκίπερ από τη Θεσσαλονίκη, Βαλάντης Κανελίδης, που μαζί με τον Αθανασίου συμπληρώνουν την τριάδα των κίπερ του Πανθηραϊκού.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected