Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Πήρε το πάνω χέρι η Μπάρτσα με Σουάρες (vid)

Ο Μέσι ξεκλείδωσε την άμυνα της εξαιρετικά οργανωμένης Βαλένθια και ο Σουάρες πέτυχε το μοναδικό γκολ για την Μπαρτσελόνα που πήρε προβάδισμα τελικού (1-0) στο Copa del Rey.

Μπροστά σε ‘μόλις’ 51.000 θεατές που βρέθηκαν στο Camp Nou [δεύτερη χαμηλότερη παρουσία φέτος], η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε χωρίς να φορτσάρει έκανε τη δουλειά κόντρα σε μια εξαιρετική και μαχητική Βαλένθια. Οι Blaugrana, που έφτασαν την κατοχή σχεδόν στο 80%, χρειάστηκαν μια στιγμή μαγείας του Μέσι και μία ασίστ στον Σουάρες για να πάρουν τη νίκη με 1-0 και το προβάδισμα για την ρεβάνς του Mestalla. Μια εκ των Σεβίλλη / Λεγανές θα αντιμετωπίσει στον τελικό όποιος περάσει.

το φιλμ του αγώνα στο gazzetta.gr

Συνθέσεις

Μπαρτσελόνα (Ερνέστο Βαλβέρδε): Σίλεσεν, Αλμπα, Ουμτιτί, Πικέ, Σέρτζι Ρομπέρτο, Μπουσκέτς, Ράκιτιτς (68′ Παουλίνιο), Ινιέστα (73′ Αλκάθερ), Αλέις Βιδάλ (58′ Κουτίνιο), Μέσι, Σουάρες.

Βαλένθια (Μαρθελίνο Γκαρθία): Ντομενέκ, Γκαγιά, Βέζο, Γκάμπριελ, Μοντόγια, Κοκλέν, Παρέχο, Σολέρ (76′ Φεράν Τόρες), Περέιρα (46′ Μακσίμοβιτς), Ροδρίγο (81′ Σάντι Μίνα), Βιέτο.

https://www.youtube.com/watch?v=c5kYSGLCtng

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected